Hala seviyesiz, ama gücü açıklandığında 400 sayfadan en az 200 sayfa mesajları silecekler var.::d
Ne seviyesizi reis yonko seviyesi onaylandı 3.590 milyon berry ve sağol canım almayayım yonkoluğu diyor. İstese istemese meselesi doğruymuş istemiyormuş.Hala seviyesiz, ama gücü açıklandığında 400 sayfadan en az 200 sayfa mesajları silecekler var.::d
Tek yonko var Buggy'dirNe seviyesizi reis yonko seviyesi onaylandı 3.590 milyon berry ve sağol canım almayayım yonkoluğu diyor. İstese istemese meselesi doğruymuş istemiyormuş.
Alt sınırı çizdi de üstü hala belirsiz.:d İstese k.k dedik yanılmadık. En son ne zaman yanıldık hatırlamıyorum. Millet niye mesajları silmedi hala ona şaşırıyorum, gerçi hala kabul etmeyenler var.Ne seviyesizi reis yonko seviyesi onaylandı 3.590 milyon berry ve sağol canım almayayım yonkoluğu diyor. İstese istemese meselesi doğruymuş istemiyormuş.
Kabul etmeyen kalmadı, Mihawk haterları kf den tamamen silindi desek yeri. Tamam tartışma ortamı yaratıp, aksiyona girmek zaman zaman keyf veriyor ama Mihawk o karakterlerden biri değil artık.Alt sınırı çizdi de üstü hala belirsiz.:d İstese k.k dedik yanılmadık. En son ne zaman yanıldık hatırlamıyorum. Millet niye mesajları silmedi hala ona şaşırıyorum, gerçi hala kabul etmeyenler var.
Hala seviyesiz, ama gücü açıklandığında 400 sayfadan en az 200 sayfa mesajları silecekler var.::d
Kardeş senin Crocodile konusunda patlamaların, hikâyelerin bundan az değil.
Bana seriyi bırakırdım masalı okuma. Seni bilmesek yeriz bunları.
Son kale Erkan hala kabul ettiğini görmedim. @Sir Crocodile da kabul etmiyor.Kabul etmeyen kalmadı, Mihawk haterları kf den tamamen silindi desek yeri. Tamam tartışma ortamı yaratıp, aksiyona girmek zaman zaman keyf veriyor ama Mihawk o karakterlerden biri değil artık.
Gayet doğru laflar, senden iyi anladığım kesindir. Bana deyip Crocodile hakkında attığın mesajlar ortada, o yüzden bir şey demek anlamsız sana. Sen anlıyorsan herkes anlıyordur...200 sayfanın 50'si tek bir kişiye ait.
Seriyi anlamayan birisi olarak iddialı laflar bunlar. Yine mi patlamak istiyorsun?
Gayet doğru laflar, senden iyi anladığım kesindir. Bana deyip Crocodile hakkında attığın mesajlar ortada, o yüzden bir şey demek anlamsız sana. Sen anlıyorsan herkes anlıyordur...
Çıkmayacağı kesin çünkü 3 Milyar çıkacağını düşünen bu seriyi anlamamıştır.
Aynen aynen ondan.Yorma beni yahu.