Nika hakkında ne düşünüyorsan Nika'ya tasma takıp gezdiren Luffy için üç katını düşünsen yeridirLuffy değil de Nika diyelim ona, keza Luffy'nin şansı yok.
Ama söz konusu Tanrı Nika olduğunda akan sular durur, o konuya bir şey diyemem. Mihawk'ı da döver, evrene de tek atar.
Asıl takıldığım olay şu, Mihawk'ın haala gizem kasma çabalarında olması, adama diyorlar ki gel sen imparator ol, yok ben almayayım, tek isediğim huzur... Huzur ne arkadaşım?!! Bak hala bir aksiyon yok, hala bir misyon amaç yok, nesin sen?! İlginç.
Bunun dışında hangi ligde olduğunu öğrendiğimize göre birini alt edip diğerine kaybetmesi benim için çok önemli bir ayrıntı değil, en nihayetinde imparator liginde bir adam.
Serinin belki de en önemli misyonu olan Dragon'u bile hala göremedik Mihawk'ı görmemişiz çok mu? Bu adamın bir misyonu falan da yoktur muhtemelen. Tek olayı bölüm sonu canavarı gibi Zoro'yu beklemek gibi duruyor. :/
Ben esasen hala amiral seviyesi diyorum pek fikrim değişmedi ama amiral ve yonkou farkını eskiye kıyasla çok daha az gördüğüm için artık Mihawk'a amiral ya da yonkou denmiş pek bir şey ifade etmiyor benim için. İkisi de uyar. Ver tayfayı paşalar gibi yonkouluk yapar. Yalnız ödül mevzusunu zerre ciddiye almıyorum haberin olsun Hem Kid ve Law'ın Luffy ile denk gitmesinden dolayı hem de malum bir şahsın 2 milyar üstü almasından dolayı. Hele 2 milyarı önceden biliyor olsaydım Mihawk 3'ün üstünü göremez diyenlerle dalga geçerdim nerenizle okuyorsunuz diye xD