@Millennium Wizard bak o kadar Mihawkçılara yanladın ne oldu ?
Doflamingo senin evin... Biz seni yine kucaklarız yeter ki geri gel...
Ben yanlamam hala bunu anlayamadınız.Ben onlara değil Mihawkçılar benim yardımıma muhtaç bazen amiralciler bile demeye getiriyor üstadım gel biraz savun da imajımız düzelsin diye isim vermeyeyim. Ancak bu iyiliği herkese yapmam kudurmuş hater falan görmem gerek o zaman zevkine bu işe girişiyorum tamamen haz için. xD@Millennium Wizard bak o kadar Mihawkçılara yanladın ne oldu ?
Mihavk diye okuyoruz işte mihovk nedir anasını satayım külotçu telaffuzu yapınca ırgat diyarına vize mi veriyorlar? Şekli bozmaya gerek yok.Bu adama Mihawk diyen bir tek ben miyim? Youtube'daki Türkler Mihovk diyor.
Herkes kısmı sadece luffyciler mi oluyorBen yanlamam hala bunu anlayamadınız.Ben onlara değil Mihawkçılar benim yardımıma muhtaç bazen amiralciler bile demeye getiriyor üstadım gel biraz savun da imajımız düzelsin diye isim vermeyeyim. Ancak bu iyiliği herkese yapmam kudurmuş hater falan görmem gerek o zaman zevkine bu işe girişiyorum tamamen haz için. xD
Haksız sayılmaz sayfada yazılanları okudum şuan. ben de gül gül öldüm@Sir Crocodile
[Kütüphane] - Dracule Mihawk
Ödül güç seviyesi belli eder diyenler acaba WB'nin Roger'dan 20 yıl daha fazla yaşayıp hala ondan 500 milyon geride olmasına ne diyecekler acaba.Roger zamanında demek ki 1milyardan bile muhtemelen fazla fark atmış.Oyaji 20 yılda anca 500 milyona indirmiş.Oyaji ile Roger denk ama :D Yalnız bu...korsanfan.com
Bu sayfa ne böyle ya ? Birde gül gül ölmüşsün.:/ Ne adamsın.
Evet güldüm hala gülüyorum.@Sir Crocodile
Ödül güç seviyesi belli eder diyenler acaba WB'nin Roger'dan 20 yıl daha fazla yaşayıp hala ondan 500 milyon geride olmasına ne diyecekler acaba.Roger zamanında demek ki 1milyardan bile muhtemelen fazla fark atmış.Oyaji 20 yılda anca 500 milyona indirmiş.Oyaji ile Roger denk ama :D Yalnız bu...korsanfan.com
Olum düşün Mihawk konusunda haklı olduğumuz halde bizi bile şaşırttı Mihawk.Öyle manyak bi char düşün.Siz bide Vista dnfkmfnfmdEvet güldüm hala gülüyorum.
''Ödül önemli değil, düşük de gelse şöyle olur, 1.5 gelirse böyle olur. Şu yüzden verilmiyor, ödül önemli değil'' diyenler bugün sanki onları dememiş gibi ödül konusunda övgü yazmaya başlıyor. :S
@Sir Crocodile
Fazla okumayın karın kaslarınıza veda edebilirsiniz. Ben kıvırmam len diyip sonrasında yılan gibi süzülmek... Bu ne lan böyle ? xDHaksız sayılmaz sayfada yazılanları okudum şuan. ben de gül gül öldüm