Yahu mantığını zaten alıntıladığın paragrafta açıkladım.Bana diyorsun hangi mantıkla diye.:/ Bu adam belki çok uzun süredir shiciydi.Dolayısıyla ödülü uzun bir zaman artmamış olabilir.Yonkoların tayfaları gibi güçlü bir oluşuma önderlik etmiyor.Dolayısıyla tehdit seviyesi yine bir yonkoya göre daha az.Elimizdeki veriler bunlarken "ödülü yüksek olmayabilir" demenin neresi anormal ?Neyine katılıyorsun? Hangi mantıkla? Yani bu net olarak çift tarafa oynamak kusura bakma hazırlık yapmak.
Düşük gelse farklı şekilde bir hikaye üzerinden şimdi tam tersi şeyler yazılacaktı. Yani olaylara değil de herkes ödüle bakar oldu.
Peşine Teach'in ödülü gömüldü 2.2 falan diye Yonkou iken, Oda aksiyon yaptı 2 kat arttırdı. Şimdi Teach anlık olarak 2 kat güçlendi mi? Yani ödülün farklı olaylar üzerine arttığı ya da düşük kaldığı bilinen bir şey. Geçmişte Mihawk savunan pek çok kişi de farkında bazı şeylerin ama şimdi yüksek geldi diye işlerine geldikleri gibi konuşuyor...
Yani MF savaşı sonrası 250 M'den Yonkou'ya ittifak olarak katılıp 438 M'ye çıkan Jinbe'ye bakılınca öyle emin olabiliyorsun. Ezbere konuşacaksak konuşalım ama ben bazı şeylere bakaral yorumluyorum olaylar. Sadece o konuda değil oda ödül konusunda sağşam şaşırttı herkesi, fakat olay sadece Mihawk'a bağlıymış gibi yorumlar atılıyor orası komik oluyor da neyse...
Neresi çift tarafa oynamak ? Ciddi misin la ? Bana çift tarafa oynuyorsun diyebilmen için benim "2 altı gelirse Vista seviyesi 2 üstü gelirse Shanks seviyesi" gibi bir şeyi savunmam lazımki bana bunu diyebilesin.E öyle bir durum yok.Mihawk'ın ödülü 1'de gelse ben Shanks'la aynı ligte olduğunu savunurdum.Çift tarafa oynamalık bir durum yok.
Teach kısmına gelince ben Teach'in ödülünü gördüğümde gömmedim.O yüzden bu dediğini dikkate almıyorum.
Mihawk'ın ödülünün yüksek gelmesi bizim işimize geldiği gibi konuşmak oluyor da mantığında yanlışlık var.Mihawk'ın ödülünün bu seviyede gelmesi bizi olumsuz yönde yanıltmıyor aksine dediklerimizin doğru olduğuna kanıt niteliğinde bir veri oluyor.Buradan bize sizde yanıldınız diye bir hikayeyi nasıl çıkartıyorsunuz anlamadım.Neyi amaçlıyorsunuz yani ?