Olum ben kıvırmıyorum, ben de Mihawk konusunda beklediğimin üstünde çıktığını söyledim zaten. Senin anlamak istememe olayın bu, fakat düşünmediğim diğer bir şeyi de ''Düşünüyorum'' diye söyleyemem forumda. O dönem ödül olaylarının bu şekilde çıkacağını düşünmediğimi söylemişim örnekler üzerinden, örnekler de yanılttı kişileri ki sadece beni değil seni de yani. O yüzden sen şimdi gelip ''Oda kıvırmazsa'' falan diyorsun mesela. :S
Yani senin de olayı ''Senin dışında herkes kıvırıyor'' olayı, ben böyle bir şey demiyorum. Aksine pek çok kişinin belli noktalarda yanıldığı şeyler var diyorum. Fakat sen ''Oda kıvırmazsa'' olaylarına kadar giriyorsun hala.
Onun dışında Croc'un saptırılmış ödülünün bu olduğu gerçeği de var. Bunu da es geçmemek lazım...
Bana başkalarının yorumunu atıyorsun ''3 Milyar falan çıkar güç olursa falan'' diye. Aynı adamın ''Ödülün bana göre bir önemi yok. Anlamsız şu ödül muhabbetleri'' demişliği de var. Şimdi bu adamın hangi yorumunu değerlendiriyorsun? Farklı çıksaydı şuan ki durumdan onu diyecekti. 3 çıkınca haklı oldunuz yani, aynen...