Ben 1.5 Milyar üstü amiral seviyesi demedim canım benim. mihawk'a güç odaklı bir ödül vermezlerse ödülünü o kadar bekliyordum.Ödül konusunda o dönem farklı düşünüyordum canım. Sende 1.5 Milyar civarı çıkarsa Amiral ayarı diyordun. Diyorsan hala söyle bilelim.
Bak başka yorumda ne demişim; " @Siyah Ateş 'in demek istediği sadece gücünü kıstas alıp, ödül verirseler bunun 3 milyon olması gerektiği."
Croco yüksek ödül olarak zaten çoğu kişiyi şaşırttı, bunu çoğu kişi kabul eder zaten. Croco'ya hak istiyorsan verelim, cidden düşündüğümden de güçlü çıkacak gibi. Fakat "sen bir söz vemrişsin 3 milyar üstü çıkarsasizin gibi kıvırmam yonko derim" diye. Şimdi kıvırmıyorum demen komik.
Hee Croco'da seri başındaki Luffy'ye yenildi, ama daha güçlü dönüyor. Neden aynısı Mihawk için olmasın? @Siyah Ateş 'in demek istediği sadece gücünü kıstas alıp, ödül verirseler bunun 3 milyon olması gerektiği. Fakat gücünü kıstas almadan yaparsalar daha az olabileceğini söylüyor. Bence ortada bir çelişki yok. Croco örneğini de verme nedenim bu yüzden. Haki bile bilmeyen Luffy'ye yenildi, ama zamanında Yeni Dünya'ya gitmiş. Büyük ihtimal haki kullanıcısı çıkacak. Seride her şey gözüktüğü gibi olmuyor, bu yüzden Mihawk daha az bir ödülle amiral gücünde de çıkabilir veya üstü.