Hahahahaha
Olum sadece milletin yorumlarını okursan öyle anlarsın. Git o konuda diğer yorumlarıma bak. Ben o dönem ödüller farklı gelince ''Shichi ödüllerinin genel olarak düşük geleceğini düşünüyorum'' demişim. Bunun içinde Jinbe gibi kişilerin ödülünün MF sonrası 250 M'den 438 M'ye çıktığını söylemişim. Ek olarak bu adam tayfasıyla beraber BM'ye katılma muhabbetleri var ittifak olarak. O noktadan sonra hiç bir power up almayan Jinbe şuan 1 Milyar ödül almış. Bu noktada farklılık olduğu çok net değil mi?
Eğer sen bunları şimdi farklı şekilde algılarsan algıla. Fakat kendin ''Şu karakter için böyle düşünüyorum'' deyip ''1.5 Milyar ödül olursa Amiral ayarı olur'' dediğin biri için başkası da aynı düşünceye giriyorsa ne diyeceksin şuan? Yani bana diyorsun ama çok iyi kıvırıyorsun bazı konularda. ''Şu bu tek atar'' diyordun Croc için şimdi sadece ''Çoğu kişiyi şaşırttı'' deyip geçiyorsun işine geldiği gibi kolayca. 2 Milyar ödül almış şuan ne seviyededir söyle de bilelim Croc, hani şuan ki Zoro'yu geç geçmişte ki Zoro için ''Tek atar geçer'' hikayeleri yazıp ''Mihawk kim Croc kim?'' yazmayı biliyordun. Gelinen noktada bu iki karakter ortak amaç için birleşti. Yazman gereken şeyler bunlarken sen hala ''Ödül'' diye konuyu iyi değiştiriyorsun, biz bunları zaten tartıştık git oku dediğimi gör. Sen şimdi mantıksız yorumlarını değerlendir biz onları görelim.