Hissediyorum vampir tarzı bir hikaye çıkacak kendisinden. Şeytan ile anlaşma yapmış vaktinde.
Şeytanla yaptığı anlaşma muhtemelen ''beni rahat bırak, sadece sakince yaşamak istiyorum'' tarzında bir şeydir.
Hissediyorum vampir tarzı bir hikaye çıkacak kendisinden. Şeytan ile anlaşma yapmış vaktinde.
Karasakal sahnesine bakarsak amiralin yonkoya saldırması gibi canını sıkıyor işte boyu kısa kalmış bir tek çocukların Küçük buzdağı da kestirmiş bu çocuk ileride Mihawk gibi yonko olur mesajı var. xDAbartma Mw İlk defa Mihawk'ın gücüyle ilgili bir konuda abartma diyorum ahah
Robot değil mi onlar büyüyeceğini sanmıyorum. Hadi büyüsünler ayda 1-2 yaş atmadıkça seriye yetişemezler. Teach'in sahnelerine bakarak seviye biçmeye kalksak işimiz yaş, yonko olmuş Buggy'i görse canı sıkılırKarasakal sahnesine bakarsak amiralin yonkoya saldırması gibi canını sıkıyor işte boyu kısa kalmış bir tek çocukların Küçük buzdağı da kestirmiş bu çocuk ileride Mihawk gibi yonko olur mesajı var. xD
Yok yok ciddi güçlüler lordların yerini doldurmuşlar 1.6 ödül de bunlara verirlerdi demek oluyor.Boy atmazlar çünkü yine dragonballdan aldı koydu.Robot değil mi onlar büyüyeceğini sanmıyorum. Hadi büyüsünler ayda 1-2 yaş atmadıkça seriye yetişemezler. Teach'in sahnelerine bakarak seviye biçmeye kalksak işimiz yaş, yonko olmuş Buggy'i görse canı sıkılır
Belki de şeytanın ta kendisi.Hissediyorum vampir tarzı bir hikaye çıkacak kendisinden. Şeytan ile anlaşma yapmış vaktinde.
O zaman meyvelerde kendisinden geliyor. BeyleBelki de şeytanın ta kendisi.
@GuttsAdamın seviyesini yıllarca tartıştılar sonra çakması amiral çıktı. Güler misin ağlar mısın