Marco en az berabere. Beckmann alırSana bir şey açıklamak zorunda değilim. Forumuna bak sen. Muhatabım değilsin.
@justahuman Ben de birinden öyle duydum ben onun yalancısıyım
Bence Marco kaybetmez ama kazanabilir mi bilmem. Berabere dedim
Marco en az berabere. Beckmann alırSana bir şey açıklamak zorunda değilim. Forumuna bak sen. Muhatabım değilsin.
Mihawk bir amiral mi o bile belli değilAynen 7 Mihawk 4 amiral etsin eyvallah da. Hepsi Mihawk değil sonuçta : ))
İzlerken dikkatimi çekmişti aklımda kalmış.
Yapma, çarşı karışırMarco en az berabere. Beckmann alır
Bana açıklaman gerekir demedim, ''bence'' demiştim çünkü. Anlama konusunda halen sıkıntı çekmeye devam ediyorsun. Senin muhatabın olmadığım için mi benden alıntı yapıp alakasız olan bir konuyu bana açıklama ihtiyacında bulundun?Sana bir şey açıklamak zorunda değilim. Forumuna bak sen. Muhatabım değilsin.
Muhtemelen en güçlü sağ kol ile çarpıştırıyoruz daha ne yapalım : ))Yapma, çarşı karışır
Değildir bence ama 7 Mihawk başka bir olay neredeyse her amirale 2 tane düşüyor : ))Mihawk bir amiral mi o bile belli değil
Bence de değildir. Herkesin gönlü olsun diye ortamlarda amiral diyoruz işte : ((Muhtemelen en güçlü sağ kol ile çarpıştırıyoruz daha ne yapalım : ))
Değildir bence ama 7 Mihawk başka bir olay neredeyse her amirale 2 tane düşüyor : ))
Aramızda aşırı fanlar var, en güçlü sağ kol vs dersen karışır tabi ortalık dikkat et Shanks'a da meydan okurlar sonra falan aman diyeyimMuhtemelen en güçlü sağ kol ile çarpıştırıyoruz daha ne yapalım : ))
Değildir bence ama 7 Mihawk başka bir olay neredeyse her amirale 2 tane düşüyor : ))
WB'yi aldırana tek attırana eyvallah diyoruz. Onlar da bize desinlerAramızda aşırı fanlar var, en güçlü sağ kol vs dersen karışır tabi ortalık dikkat et Shanks'a da meydan okurlar sonra falan aman diyeyim