Mihawk, en güçlü 5 korsandan biridir.İkisinden biri en güçlü beşinci korsan.Kararsızım ama Marco reyize verdim oyumu.
Marco'nu bu adama karşı şansı yok.
Mihawk, en güçlü 5 korsandan biridir.İkisinden biri en güçlü beşinci korsan.Kararsızım ama Marco reyize verdim oyumu.
Benim söylediğim de ya Marco ya Mihawk beşinci korsan.Şansı olmadığı kısmına katılmıyorum.Marco bu boru değil.Kizarunun imza saldırısından sırıtarak çıkmış birisi.Meyvesi muhtemelen tam formda logia özelliği bile gösteriyor olabilir.Mihawk, en güçlü 5 korsandan biridir.
Marco'nu bu adama karşı şansı yok.
Sen en güçlü 5. korsanı arıyorsun. Bu konuyla ilgili ben diyorum ki Mihawk en güçlü beş korsandan biridir. Bu yüzden Marco'ya pek şans vermiyorum.Benim söylediğim de ya Marco ya Mihawk beşinci korsan.Şansı olmadığı kısmına katılmıyorum.Marco bu boru değil.Kizarunun imza saldırısından sırıtarak çıkmış birisi.Meyvesi muhtemelen tam formda logia özelliği bile gösteriyor olabilir.
Aynı kapıya çıkıyor yav.Ya Marco ya Mihawk en güçlü beş korsandan biri işteSen en güçlü 5. korsanı arıyorsun. Bu konuyla ilgili ben diyorum ki Mihawk en güçlü beş korsandan biridir. Bu yüzden Marco'ya pek şans vermiyorum.
Marco sağlamdır ama Mihawk'ın saldırı gücü karşısında pek şansı olduğunu sanmıyorum. Garp'ın Marko'ya nasıl vurduğunu bilirsin, daha sağlam vuruşları Mihawk'ın yapacağından şüphem yok.
Mihawk'ın saldırı gücüne şahit olduğun zaman, hali hazırdaki Reis'ini değiştireceksin xDAynı kapıya çıkıyor yav.Ya Marco ya Mihawk en güçlü beş korsandan biri işte
Mihawkın öyle ahım şahım bir saldırı gücü yok.Marcoya Garpın vurduğu yumruğun bir benzerini ancak Wb vurabilir.Belki bir de Kaido.Mihawk falan hikaye yani.En güçlü saldırılarından birisini ıhh demeden durduran bir adam var iken Marco o saldırıyı bilerek yer sonra da şu şekilde sırıtır
Yeni Reyiz Jozu o zamanMihawk'ın saldırı gücüne şahit olduğun zaman, hali hazırdaki Reis'ini değiştireceksin xD
Garp, Marco'dan bir damla kan alamadı, sen hangi komadan bahsediyon la. Garp yumruğu vurduktan sonra Marco bir saniye yerde sendelemedi bile.Yeni Reyiz Jozu o zaman
Şaka bir yana Marconun meyvesi acayip bir şey.Mihawk onu sınırına getirebilir ama Garp gibi bi komaya nevrini şaşırtacak birisi değil Mihawk.O Garpa has bir durumdu.
Bana kalırsa kökten kopartırsa iyileşmez.Yeni Reyiz Jozu o zaman
Şaka bir yana Marconun meyvesi acayip bir şey.Mihawk onu sınırına getirebilir ama Garp gibi bi komaya nevrini şaşırtacak birisi değil Mihawk.O Garpa has bir durumdu.