Gorduklerimizden yola cikarsak olamaz.Olamaz mı?
Ha gormedik diyeceksin illaki.Mf de kardesim dedikleri katledilirken kullanmamissa yapacak bir sey yok.
Gorduklerimizden yola cikarsak olamaz.Olamaz mı?
O bakış açısı roger için ayak bağı olmuş g4 kuvveti de uğraştırmaya yeter.Ayrıca yaşlı garp diyorum ben şimdilerde güçten düşmüş.Tabii marcoya attığı yumruğa eşittir fazlası varsa ona değil.En kötü kkg eşittir değilse luffy köyüne dönsün.@Millennium Wizard
Rogerle kapışan adama yetiştik mi diyorsun G4 ile?
Garp gördüğümüz o düz yumruklar ile Roger'ı ölümün kenarına getiriyorsa tabiki eşit değildir. Ama onlar Garp'ın g2'si felandır. Hani çok daha güçlü şeyler çıkar Garp'tan. Adam Rokushiki tekniklerini biliyor sonuçta.@Millennium Wizard
Rogerle kapışan adama yetiştik mi diyorsun G4 ile?
Hatırlamıyorumki hatta Chinjao'ya tek atınca baya savunulmuştu.Garp gördüğümüz o düz yumruklar ile Roger'ı ölümün kenarına getiriyorsa tabiki eşit değildir. Ama onlar Garp'ın g2'si felandır. Hani çok daha güçlü şeyler çıkar Garp'tan. Adam Rokushiki tekniklerini biliyor sonuçta.
@Mystic07
Kim dedi onu? Ben dememişimdir da?
Bir denizci daha vardı bu tarz bir mevyesi mi vardı ne bu onun üstü olabilir belki sağol bilgi için bro.Kol ve bacak gibi uzuvlarini arttırabiliyor. Yani şu an için bildiğimiz bu.
Ayak bağı derken. Adam rogeri nerdeyse öldürüyormuş. Rogeri bak. Korsanlar kralını. Luffynin ulaşacağı en güçlü halini düşün bu Roger o. Yaslandığı için gücü düşmüştür garpın elbette ama ne kadar düştüğünü de bilemeyiz. Yonkou alabilir hala bence. Bunu da Beyazsakalın ölmeden ne kadar güçlü olduğu gördüğüm için söylüyorum. Hatta iddia ediyorum MFda garp beyazsakaldan güçlüydü. Ikiside yaşlı sonuçta dimiO bakış açısı roger için ayak bağı olmuş g4 kuvveti de uğraştırmaya yeter.Ayrıca yaşlı garp diyorum ben şimdilerde güçten düşmüş.Tabii marcoya attığı yumruğa eşittir fazlası varsa ona değil.En kötü kkg eşittir değilse luffy köyüne dönsün.