Yami
Gel tek Krala biat et işteLan Kraker! Karıştırdın ortalığı iyi mi ? 5-6 gün sabrediyorum senin için ona göre.
Gel tek Krala biat et işteLan Kraker! Karıştırdın ortalığı iyi mi ? 5-6 gün sabrediyorum senin için ona göre.
Hakkını vermeliyim. Adam seride korsan diye gösterilebilecek 3 kişiden biri. Mingo, Karasakal, diğeri kim daha ben de bilmiyorumGel tek Krala biat et işte
3. Eustass "Captain" Kid.Hakkını vermeliyim. Adam seride korsan diye gösterilebilecek 3 kişiden biri. Mingo, Karasakal, diğeri kim daha ben de bilmiyorum
Ama biat etme işi başka. Dediğim gibi bir karakterin seri içindeki yeri ayrı bir şey, güç konusu başka bir şey. Zaten bu Mingo türküsü daha uzun süre çalınmaz. Kraker olmazsa Kraker'den sonraki adam Mingo'dan güçlü çıkacak. Bobbin misal.
Şu Kaidonun içip içip dövdüğü eleman değil mi o3. Eustass "Captain" Kid.
Dayak yemesi önemli değil, herkes yiyebilir. Korsan diyebileceği üçüncü kişiyi arıyormuş, ben de o üçüncü kişiyi söyledim kendisine.Şu Kaidonun içip içip dövdüğü eleman değil mi o
Hımmm. Yeterince sinsi değil. Vidaları eksik biraz. Ya da fazla mı demeliydim3. Eustass "Captain" Kid.
Sevgi pıtırcığı değil, ağır psikopat. Vidaları kafada eksik, diğer yerlerinde fazla. Sinsi değil, gayet açık her konuda.Hımmm. Yeterince sinsi değil. Vidaları eksik biraz. Ya da fazla mı demeliydim
Sir CrocodileHakkını vermeliyim. Adam seride korsan diye gösterilebilecek 3 kişiden biri. Mingo, Karasakal, diğeri kim daha ben de bilmiyorum
Ama biat etme işi başka. Dediğim gibi bir karakterin seri içindeki yeri ayrı bir şey, güç konusu başka bir şey. Zaten bu Mingo türküsü daha uzun süre çalınmaz. Kraker olmazsa Kraker'den sonraki adam Mingo'dan güçlü çıkacak. Bobbin misal.
3. Eustass "Captain" Kid.