Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Charlotte Cracker

Donquixote Doflamingo vs Charlotte Cracker


  • Kullanılan toplam oy
    334
Garp gördüğümüz o düz yumruklar ile Roger'ı ölümün kenarına getiriyorsa tabiki eşit değildir. Ama onlar Garp'ın g2'si felandır. Hani çok daha güçlü şeyler çıkar Garp'tan. Adam Rokushiki tekniklerini biliyor sonuçta.

@Mystic07

Kim dedi onu? :D Ben dememişimdir da? :D
Hatırlamıyorumki hatta Chinjao'ya tek atınca baya savunulmuştu.
 
O bakış açısı roger için ayak bağı olmuş g4 kuvveti de uğraştırmaya yeter.Ayrıca yaşlı garp diyorum ben şimdilerde güçten düşmüş.Tabii marcoya attığı yumruğa eşittir fazlası varsa ona değil.En kötü kkg eşittir değilse luffy köyüne dönsün.
Ayak bağı derken. Adam rogeri nerdeyse öldürüyormuş. Rogeri bak. Korsanlar kralını. Luffynin ulaşacağı en güçlü halini düşün bu Roger o. Yaslandığı için gücü düşmüştür garpın elbette ama ne kadar düştüğünü de bilemeyiz. Yonkou alabilir hala bence. Bunu da Beyazsakalın ölmeden ne kadar güçlü olduğu gördüğüm için söylüyorum. Hatta iddia ediyorum MFda garp beyazsakaldan güçlüydü. Ikiside yaşlı sonuçta dimi :(
G4ün BM ye yetip kaidoya yetmeyeceğini düşünen biri olarak (zamanında WB ninde kaidodan güçlü olduğunu bildiğimize göre) G4 yumruğu kaidonunkine bile yetmez.
Az biraz uzaklaştım ama çok güzel bagladım hepsini :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık