Evet zeki insan aranıyor. Gerçi 3-5 tane var gene numunelik.Bir Magellan akıllı işte diğerlerinin çenesi bir durmuyor Seride akıl sahibi insana muhtacız.
Olsun iki
Evet zeki insan aranıyor. Gerçi 3-5 tane var gene numunelik.Bir Magellan akıllı işte diğerlerinin çenesi bir durmuyor Seride akıl sahibi insana muhtacız.
Olsun iki
bir saniye ben wb demek istemiştim tepkim wb ve tayfasının yerin dibine gömülmesinedirBen bb korsanlarının epey guclu olduğunu düşünüyorum adamlar magellandan tek yedi diyen var siz düşünün , kaldı ki en son ve dostları dagittiktan sonra geldi onlar . Wb tumeninin gücü bence aşikar.
Oksijen çekildiği anda ağızlarından köpük akmaya başlıyor, sen o anda CC'yi teklerler diyorsun.O Luffynin sığırlığı ve amacının ''yakalamak'' olması. CC yi, daha havadaki oksijenin gittiğini farketmesi için gereken 2 saniyelik nefes alma aralığı bitmeden tekleyecek adamlarla dolu seri.
İyi koşuyorlar ama öyle deme, tüm savaş boyunca oradan oraya koşuşup durdular.Kimse kabullenmek istemiyor ama Beyazsakal'ın tayfası çok alt seviyede. Yetenek ve güç açısından. Marco ve Jozu dışında numarası yok tayfanın.
ohoo wb ye neler neler diyen var (WB'yi gömen kim, tayfasını gömüyoruz biz.
Sen gidip herife sarılıp ''fıçı gibi birşey yok mu'' diye ciddiyetsiz takılırsan alırlar aklını tabi.Oksijen çekildiği anda ağızlarından köpük akmaya başlıyor, sen o anda CC'yi teklerler diyorsun.
Evet tek yedi ki Shiliew olmasa ölüydü tamamı.
O olmasa bu olmasa zaten op diye evren olmaması lazım
Sanki ilk karşılaşmada sarılmayıp vursa tekleyecekmiş gibi, bahaneler bahaneler. Luffy'nin CC'yi bayıltması yarım saat sürüyor, hem de en ağır tekniklerini bu adama karşı kullanıyor. Hadi ilkinde yumruk yesin de ikincisinde kessin oksijeni, bir şey değişmez, CC winSen gidip herife sarılıp ''fıçı gibi birşey yok mu'' diye ciddiyetsiz takılırsan alırlar aklını tabi.