Marco güçsüz @Büyük Komutan Sakazuki bilir.Başka mesaj için bakıyordum bu mesaja şaşırdım ama gözlerime inanamadım Marco’yu yedirmişsin.
Marco güçsüz @Büyük Komutan Sakazuki bilir.Başka mesaj için bakıyordum bu mesaja şaşırdım ama gözlerime inanamadım Marco’yu yedirmişsin.
Marco'yla Dof havada tekme tokuştursa Dofun bacağı içine girerMarco güçsüz @Büyük Komutan Sakazuki bilir.
Usta Wb korsanlarına Weevil + Crocodile eklenmeli.Belki o zaman denk bir dövüş olur.Beyazbıyık korsanlarının adı var. Sadece bu nedenle bu kadar oy almışlar. Ancak düşünecek olursak Dofi'nin Ailesi çok daha avantajlı bir konumda. Bir kere savaş Banora Adası'nda. Banaro Adası'nın şekline bakarsak Pika için meyvesi ile şov yapabileceği bir yer. Pika düşmanı çok fena bozar. Trao karşı taraftaki herkesten daha güçlü. Bakın Dofi'ye gelmeden Trao var, düşmandan daha güçlü. Bunun Vergo'su var, Behehe'si var. Lufi'nin filosuna cehennemi yaşatan Ayol'u var. Dofi'nin savaşa girmesine bile gerek yok sanki. Öyle dengesiz olmuş taraflar. Ama o da girerse zaten Beyazbıyık Korsanları yine kaçmak zorunda kalırlar. Özetle Dofi Ailesi orta-düşük zorlukta alır.
Çok doğru dedin, işte o vakit kayda değer bir savaş izleyebiliriz.Usta Wb korsanlarına Weevil + Crocodile eklenmeli.Belki o zaman denk bir dövüş olur.
Bencede Wb korsanları şarap devirirken, Croc, Dofu yer kendi geninden yapılmış klona da çöpleri temizletirÇok doğru dedin, işte o vakit kayda değer bir savaş izleyebiliriz.
Marco Dof'u adamı yapar.Marco güçsüz @Büyük Komutan Sakazuki bilir.
Nasıl konu ?Marco Dof'u adamı yapar.