Alakası yok, oyuncağa da bayılmıyor. E. Odanin trollüğü icabı, Usoppun o korkunç surat ifadesine bayıldı sadece. E. Oda Sugarı indirecek başka çare bulamayınca aynı saçmalıgı bir daha pişirdi ve Usoppa da k haki verdim bakın demek için Usoppun korkunç suratını tekrar Sugara gonderdi ve tekrar bayılttı. Yani E. Odanın saçma sapan kurgusunun kurbanı oldu. Sugar bayılabilir diyorsan o zaman Usoppu da o hale sokacaksin, çünkü başka bayilma örneği de yok. Kral hakiyle bayilacagina dair bir veri de yok. Aksine beni küçük görmeyin ben çok gücluyüm diyor cüceleri teklerken. Kaldi ki WB tayfasinda da istedigi zaman kral haki patlatacak kimse yok. Ace bile bilmiyordur kral hakisi oldugunu.
Vistayi da komutan yaptın ya ne diyelim. Cracker ve Jack le mukayese edilebilecek bir adam değil o. Mihawkla kılıç tokuşturan otomatik 3. Komutan olmuyor.
Giola tek hareketiyle bizim tayfanin yarısını mundar etmişti. Yeteneği bilmeyen WB tayfası da bundan nasibini alacak. Sugar da aynı şekilde. Bu ikisinin yiyeceği en az 4 5 kişi var WB tümenlerinden. Golemi vistanın tutması da mümkün değil, Jozu tutabilir ama ne kadar tutar soru işareti, o arada Lao G arkadan gelip tokatlayabilir Jozuyu ya da Senor Pink kündeye getirip boynunu kırabilir.