Dediğin bu şeylere katılıyorum o yüzden yeni dinamiklerde hakisi var diye varsaymak lazım. Yoksa işin içinden çıkılmaz normalde bırak atlamayı Luffynin düz yumruklarıyla kaybeden Croc'un Mfde Amiralden kan alan saldırının isimli halini yiyince tek yemesi gerekirdi. Ama Doflamingo bakıyoruz Crocodile'ı dengi görüyor. Smoker'ın Crocodile'ı yenmesine ihtimal vermiyor. Dediğin gibi serinin dinamikleri değişti Pasifista sahneleri 2 yıl öncesi ve sonrasını birbirini çeliştiriyor. Dediğin gibi Dofların yeneceği senaryolar yazmak mümkün... Da işte o adada.. biraz zor işte.. Sugarın yeteneğini bilmeselerde gizleme şansları yok tahtadan evleri olan küçük bir kasaba orası... Yoksa Wb korsanları Dressrosaya saldırsa biraz ittirme senaryoyla Dof tarafı kazanabilir.OP güç aslında her şeyi belirliyor, ters güçler absürt derecede olsa da mangaka bunu şaka ve trol şekilde veriyor. Naruto gibi ciddi ciddi seriyi etkilemiyor. Çok basit, Sugar'ı bir yere saklayıp bekletirler ve Law ilk hamlede Jozu ya da gözlem hakisi düşük güçlü birini oraya ışınlar ve sugar hapiste gibi beni kurtar buradan amca diye ağlarken dokunur her şey oldu bitti. Jozu gözlemi düşük dememin sebebi, Doffy bunu kitlerken etkisiz kaldı. Ace de haki var mı yok mu? luffy de eğitim almaya dönmese yeni dünyada hakisiz başlayacaktı. Logia meyveye haki mutlaka kasmıştır ama o zaman öyle düşünürsek Croco bile dehşet hakili olmalıydı. Croco en düşük seviye luffy'ye yenildi. Seri ilerledikçe güç dengesi çöp oldu gitti. Şimdi Luffy seviyesi tek atması lazım. Ace ise Smoker'a vurmuyor bile hakili, sen dumansın ben ateş işe yaramaz diyor. Hakili Ace çakardı bir tane Smoker'a kardeşime dokunmazsın derdi. Sugar karakteri hala gizemini korurken Doffy de kuş kafasi açardı bir tane ve marco'yu uzağa ışınlayan Law geri dönerdi hızlı bir şekilde. Marco kafes dışında kalırdı. Şimdi Jozu oyuncak olmuş. Marco dışarıda içeri giremiyorken Doffy ne yapardı geri kalanlara? Bu çok taraflı yazılmış bir senaryo maalesef Op de kimse mantıklı oynamıyor. Normalde işler ciddi olsa korkak olan Nami Usop gibi karakterler ortada böyle rahat gezemezler ama kimseye bir şey olmuyor. Nami yanlışlıkla çok rahat ölürdü şimdiye kadar ya da Usop
Marco, Jozu, Ace ve Vista gibi üzerinden geçilen adamlar dışındakiler evet çöp imajı vermişti... Ama şimdi İzoda bile çift haki görüyoruz 500 Milyonluk korsan çıkıyor. Ama Mf yorumlarına katılmıyorum Doffun ailesi de tırt. Picanın Zoroya attığı son saldırı, Diamantenin savaşma şekli.. Vergo dışındakiler tırt benim için.. Ben Dof ailesini Mfde hayal edemiyorum Doffa ayak bağı olacak bir sürü insan...Mf de Dofy tayfasını hayal bile edemiyorum, kıyas bile kabul etmez. Yonkou başka bir şey ama Wb'nin yonkouluğu çok sağlam ailesi çöp imajı vermişti. Wb en güçlü ve kafasına göre alabiliyordu tayfasına tabi müttefikleri vb çok sağlamdır. Dofy ise Kuzan'a yaptığı atar ve Fuji karşısında imajı amiralden aşağı değildi bence hala değil. İşler sona erince Fuji için planı vardı, kendisine güveniyordu.
Son düzenleme: