Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Ailesi vs. Beyazbıyık Korsanları

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    186
Luffy tınlamamış mı, tekrar bak :)

Al bu da animeden, Luffy Ace ölünce böyle şok geçirmemişti. :)


Akainu en fazla Kaido'nun gireceği saunayı ısıtır. :)
Tınlamış mı bak bakayım, direk hit yiyor ha ucundan köşesinden değil
ve sonuç
Adam diyor ki ateşim nasıl işe yaramaz teknik falan mı kullanıyor sonrasında(hani savunma tekniği falan olur onla aşmıştır falan ama o da değil yani olay direk yiyor tüm hasarı) Luffy ise hayır deli cesareti deyip resmen saldırın çöp demeye getiriyor. :D
 
Son düzenleme:
Ciddi ciddi şu saçmalığı savunuyor musun? ''Sugar'ı indirecek başka çare bulamadı'' vb. diye? :D
Yahu Sugar'ın bireysel olarak çok zayıf olduğu geçiyor o arc içinde. O yüzden Trebol'un koruması altına verilmiş biri. Özel bir yeteneği var o kadar, diğer konuda zayıf bir karakter kendisi. Bunu Usopp olayında da net olarak gördük. Oda'nın trollüğü var mı? Var. Fakat o trollük bu konuda değil ''karaktere yetenek verme'' konusunda. Genelde böyle yeteneklere iyi bak, çoğunlukla bu tip yetenekler ''bireyel'' olarak zayıf olan karakterlerde var. Yani şu konuda güncel durumda Dof korsanlarını ciddi ciddi savunuyor olman baya komik bir durum oluyor kusura bakma...
Dof korsanları vs Croco korsanları diye konu var mıydı?
 
Açmak lazım aslında. İki organizasyon da birbirine cok benziyor.
Organizasyon kalmadı ki ortada konusu açılsa. :D
Croc'un organizasyonu daha zayıf o zaman ki şartlar ve arc'ın konumu sebebiyle. Bunun nedenini seri içinde pek çok sebep sayabiliriz. Fakat Mangaka bile buna uğraşmadı gelen olarak Crocodile'ı hikayede ilerletmek için.Eski örgüt ile yollarını ayırdı. Bunun yerine en ön planda ki Daz Bones ile yola devam ettirdi. NW de ise Croc'un çevresinde adamlar vardı ama ''isimli'' diyebileceğimiz kişileri görmedik. Belli ki bir tayfa veya örgüt kurmuş NW şartlarında belli. Croc Alabasta zamanlarında örgütte ki çoğu kişiyi tamamen harcamaya bakıyordu gözünü kırpmadan. Viski tepesinde ki örgüt içi suikastler, Alabasta da ki bomba olayı, Mr. 3'e suikast girişimi, Robin'i öldürmeye çalışması falan çok net örnekler. Kısaca muhtemelen orada tek hedefi ülkeyi almaktı o noktada. ''Ütopya operasyonu'' sonrası muhtemelen antik silahı alsaydı o zaman gerçekten harekete geçecekti muhtemelen seri içinde. O olmayınca da ID de sadece Daz Bones'ı alarak yola devam ettirdi Mangaka. Şu noktada da NW şartlarında bir tayfası veya örgütü vardır muhtemelen.
 
Böyle yaparak kendini haklı çıkaramazsın dostum.
Dof kuş kafesi açar ve Marco'nun kaçmasını önler, kuşu kafese kapatınca da tüylerini yolar. Ace, Jozu, Vista üçlüsü; Diamente, Pica, Trebol üçlüsü karşılaşır. Law'la Vergo da geri kalan çer çöpü ayıklar.
@II. Invictus Seninle tanışmadan önce ağır Doflamingo fanıymış usta.Sen naptıysan adamı soğutmuşsun.Sir Crocodile mod mu açtın ne yaptın :D gül gibi fan solmuş gitmiş. :hhh:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık