Shanks = JiraiyaEn güçlü bilmem ne ünvanına bu kadar değer veriyorsan Mihawk'ı da WB kadar yapmak lazım hacı. Yani canavar unvavını çok büyütmüyorum açıkçası. Kaido'nun orada neden gittiği de henüz bir mantığa oturmuş değil. Ama zaten ne olursa olsun özgüvenli adamdır ben de söyledim zaten bunu. Ama Akainu'da var o özgüven Kuzanda da Kizaruda da. Hepsi WB'ye dalmış adamlardır korkmadan. Ama hiçbiri WB değil.
Luffy'nin Shanks'a dalacağını sanmam. BB'nin Shanks'ı öldürmesi gerçekleşmesi muhtemel bir teori. Böylece Luffy ve tayfası BB ve tayfasını yendiğinde Shanksı geçti diyebileceğiz. Bu açıdan benim beklentim yonkolar diye değil de BB tayfası. Meyve avcılığı da yaptıkları göz önüne alınırsa muazzam güçte çıkabilir bu adamlar.
Luffy bunu bilmiyor olabilir. Ama Mangayı yazan kişi bence mesajı veriyor. Shanks'i geçmesi lazım. Bu söz o kadar değerli ki Luffy ölüm döşeğindeyken bile Shanks seni görürsem sözümüz bozulur diyor. Bu söz bana göre gerçekleşecek.Arkadaşlar yapmayın, Luffy gibi bebe ne anlasın dünyadaki tayfaların güçlerini, karşısına Shanks tayfası çıkmış onları örnek almış haliyle, Kaido çıksa onları örnek alacaktı. Benn Beckman, dağ haydutlarına tek atıyor, Luffy vay anasını diyip hayran kalıyor, Marco ve Jozu onları teklese onlara hayran kalacaktı.
Ayrıca Amiraller çok büyük güç, bunlar Yonko kaptanlarına bile denk olabilir, koskoca devrimcilerin 2 numaralı adamı bile Fujitora karşısında yara bere içinde kaldı, Sabo'dan beklentiler çoktu ama belli ki Fujitora'ya diş geçiremiyor, Wb korsanlarında amirale kafa tutacak 2 adam vardı, üstelik Sabo gibi yara bere içinde kalmadan amiral uçuruyorlar birisi ağzını kanatıyor. Bir kılıçustası çıkıyor Mihawk ile aşık atıyor, tayfası daha 2.ci tümen Ace ve 4.cü tümen Thatch'den mahrum hemde.
Sen Marco'ya demişsin diğer Yonko'ların gücünü mü gördün diye kendin Kizaru'yu Balon Ben Beckman'a yedirtmişsin.BB korsan olmaya karar verdiğinde büyük ihtimalle Shanks miçoydu o dönem karşısına Wb çıkmış ondan etkilenmiş ki zaten zamanında sana hayrandım falan diyor belirtiyor o yüzden katılmış yoksa bütün denizleri fethetmiş KK olmuş Roger ve tayfası dururken kalkıp Wb korsanlarında daha büyük potansiyel görecek hali yok. Ivankov'un sözünü ise tam hatırlamıyorum eğer Luffy'e destek çıktıkları anı diyorsan orada Wb'nin müttefikleri de var NW korsanlarından bahsediyor işte. Kizaru muhabbeti ise, savaşı durdurmaya gelen adamlar olay çıkartmaz Beckman Kizaru'dan kan alır almasına da oraya gelme amaçlarını gerçekleştiremezler o hareketten sonra. Her neyse bence dedin benim için olay bitti bana göre de Shanks'ın tayfası en güçlüsü çıkacak. Dediklerin kesinmiş gibi yazıyorsun bazen ondan alıntılıyorum yoksa herkesin fikri kendine