işte Pica'ya tek atabiliyor.Yani ne olabilir en fazla Pica o kadar.Ayrıca 2 yıl aradan sonra gücünü gördüklerimiz arasında;Sabo,Dofilamingo,Luffy,Law,Vergo,CC gayet durdurur Zoro'yu ve bu saydıklarımızın hiçbiri amiral değil.2 yıl öncekileri saymıyorum bile.Zoro dediğin adam 2yıl Mihawktan eğitim aldıktan sonra tek atıyor picaya aynı seyler wb tayfası ıcın gecerli değil zoroyu suan anca amıral durdurabilir
Adam bir kere darbe isabet ettirdi.Tek atmanın tanımı ne zamandan beri bir kere vurma anlamına geliyorZoro dediğin adam 2yıl Mihawktan eğitim aldıktan sonra tek atıyor picaya aynı seyler wb tayfası ıcın gecerli değil zoroyu suan anca amıral durdurabilir
Tek atmak.Sabo'nun Bastille'e tek atıp pertini çıkartmaktır.Dof'un Smoker'a yaptığıdır tek atmak.O saldırıdan sonra Pica saf dışı kalmadı ki.Birde şuan Zoro'yu anca amiral durdurur demişsin.Galiba ciddi değilsin bunları söylerken.Zoro dediğin adam 2yıl Mihawktan eğitim aldıktan sonra tek atıyor picaya aynı seyler wb tayfası ıcın gecerli değil zoroyu suan anca amıral durdurabilir
Aynen durduralamaz yeteneklere sahip olduklarından şu anda dayak yemekle meşgullerJozu nun fiziksel gucunde biri olmasina gerek yok. Yada Vista nin kilic ustaliginda biri olmasida gerekmez. Doffylerdeki elemanlar durdurulamaz yeteneklere sahip. O yetenekler Jozu ve Vista yi paketlemeye yeterde artar.
Evet 28 oy gerçekten şaşırtıcı.Beyazsakal tayfasının '' boşluğu '' hakkındaki fikrim hiçbir zaman değişmeyecek. Bu anketin sonucuda çok şaşırtıcı doğrusu.
Aynen durduralamaz yeteneklere sahip olduklarından şu anda dayak yemekle meşguller
Beğenmediğiniz, küfürler hakaretler ettiğiniz, aşağıladığınız, seride görmekten tiksindiğiniz lanetler okuduğunuz Usopp olmasa Oyuncak Luffy ve Law'ın hikayesini okurduk.Aynen durduralamaz yeteneklere sahip olduklarından şu anda dayak yemekle meşguller
Bu mantıkla bakacaksak olaya Luffy falan daha ilk arctan ölürdü ve bu bölümleri de göremezdik.Beğenmediğiniz, küfürler hakaretler ettiğiniz, aşağıladığınız, seride görmekten tiksindiğiniz lanetler okuduğunuz Usopp olmasa Oyuncak Luffy ve Law'ın hikayesini okurduk.