bende üşengeçlikten yorum yapmıyordum bu yorumu görünce en azından bir destek mesajı atıyım dedimYorumlar ve anket sonucu arasındaki fark çok ilginç. Ben de dahil wb korsanlarına oy veren çoğu kişi tartışmaya üşenmiş :/
+1bende üşengeçlikten yorum yapmıyordum bu yorumu görünce en azından bir destek mesajı atıyım dedim
İyi de bir amiralin,Dof'un tayfasındaki herhangi birisinden darbe alma ihtimali bile yok ama en azından Wb tayfası bunu başarıyor.@Hellord
Attığı tekme hasar verse, tamam diyeceğim de, diyemiyorum maalesef, karşı zihniyet de hasar vermeyen tekme güçlü tekmediri savunuyor.
WB tayfası 1 vs 1 'de darbe vuramadı ki hiç. Jozu, Aokiji'yi hazırlıksız yakaladı, Marco Kizaru'yu havada yakaladı, Aokiji'yi de dikkati Luffy'deyken yakaladı. Böyle pozisyonlarda Dof tayfası da gol atar, hatta maçı bitirirler, Sugar dokunsun hazırlıksız Aokiji'ye buzdan bebek yapar mazallah.İyi de bir amiralin,Dof'un tayfasındaki herhangi birisinden darbe alma ihtimali bile yok ama en azından Wb tayfası bunu başarıyor.