Evet her şey Wb içindi. Gördük ki tüm tümenler,Croco ve Jinbei Akainuyu durdurmakta bile zorlanıyorlar. Amirallerden başka kimseyle savaşmadılar,kimler karşılaştırıcaktım. Marconun koramirali ve kelepçeyi sezememesi hariç.Jenque,
Dünyanın en iyi 4 korsan tayfasından birinin en güçlü ikilisine kalburüstü dersen komik olur. Sengoku boşuna mı o kadar hazırlık yaptı? Adam o kadar kişi toplamasına rağmen Hancock'un gelip gelmemesine bile çok önem veriyor. Sadece Wb için değildir herşey ha? Marco ve Jozu'yu neye göre küçümsüyorsun amiraller karşısında gördüğün halleri için mi?
O herifler saf güçleriyle Wb'ye kafa tutuyorlar, meyvelerle birer canavara dönüşüyorlar.
Bak Kizaru'ya Benn Beckman'ın menzilinde olmasına rağmen hiç sallamadan yasakani no magatama yapıyor. Benn Beckman'de mi kalburüstü adam? O da mı bulunduğu mevkiye savunma gücüyle geldi
Ben bulundukları mevkiye sağlam savunmalarıyla geldiler dedim her kalburüstü adam savunmasıyla o noktaya gelmiştir çıkarımını kendin yapıp kendi Backman örneğini verdin.
Marco ve Jozu Pica Vergo Diamante Trebol ve Law'a ne derecede hasar verebilecek. Bu saydığım adamlardan biri Room içinde herşeyi diğeri ise kayaları kontrol edebilirken?
Yorumsuz derken? Bundan farklı bir çıkarım yapılabilmesi imkansız Marco ve Jozu için. Hmm pardon buz dağı vardı değil mi? Birde Marco havada süzülen ışığı aşağı yollamıştı.Istese olacaktı
Yorumsuz
Ee bende diyorumki veririm karşısına Marcoyu oyalar durarlar ama Marco konusu farklı düşünüyoruz
Jozu Law alır, Ace Karadakalı Thatch bu adama bağım bırakacak adamlar değil ama sanırım benim için
Teşekkürler cevap için
Birde Dof Vergo Law ve üç canavarı dışında içlerinde koramiral adam yok ama tümen komutanları koramiral le savaşan adamlar kalabalık fazlası ve elit fazlası çok fazla
Ama neyse ama şu gerçekki tayfayla filan değil
Sen karşısına Marcoyu verirsin ben de derim ki Law ve Dof zeki adamalar,taktik yapıp Marconun karşısına en etkisiz olacağı kişiyi koyarlar ki bu kişi bence Pica.
Karasakal düelloya dahil değil zaten olsaydı CCde dahil edilirdi ve tartışmasız Doflamingo tarafı derdim.
Tayfada Vergo,Law ve Doflamingo var sanacak görende. Diğerleri boşta mı kalacakmış.