Amiral diyenlere cevabım o.Katakuri hiç bir şey etmez, niye takılıyorsun ki buna sen xD
Bütün güç çeşitlerinde ilerde olup da yenilen kaç karakter var
Bir önceki sayfada iyi yol yapmıştın Law'a. Bu ne oluyor şimdi
Amiral diyenlere cevabım o.Katakuri hiç bir şey etmez, niye takılıyorsun ki buna sen xD
Bütün güç çeşitlerinde ilerde olup da yenilen kaç karakter var
Bir önceki sayfada iyi yol yapmıştın Law'a. Bu ne oluyor şimdi
Rogerın kral olmasıyla olan alakayı anlayamadım. Novalar geç açılmış demekki denize yaşlı bildiğim Urouge var mesela.. ama Dof, nova değil Lordların yıllanmış adamlar olduğu belirtiliyor. Rogerın kral olmasıyla güç arasındaki bağlantıyı anlayamadımNovalar kaç yaşında? Roger kaç yaşından sonra kral oldu? Jack sence King'den güçlü müdür?
Dof, sağ kol olur. Atıyorum x yonkounun sağ kolu olarak çıksa kimse bir şey demez. Sağ kollar da Amirallerle gayet kaıpışırlarRogerın kral olmasıyla olan alakayı anlayamadım. Novalar geç açılmış demekki denize yaşlı bildiğim Urouge var mesela.. ama Dof, nova değil Lordların yıllanmış adamlar olduğu belirtiliyor. Rogerın kral olmasıyla güç arasındaki bağlantıyı anlayamadım
Bir sahne sonrasında AmiralLER gönderin diyordu Aokiji keşke orayı da atsaydın xDAmiral gören Doff:
Law'ın rakibi olduğu için, asıl senin amiral demen lazım. Zorocu arkadaşlardan feyz al biraz. Law yerine Zoro dövüşseydi, Yonkou kabul edilirdi şimdiBen konumlandıramıyorum siz nasıl yapıyorsunuz ya. Tamam gidip uçan altılı demem ama elim amiral demeye de gitmez. :dd.d
Eksikliğimi hissettirdin bana. Ben yapamıyorum öyle yetenek yok. Bide genel olarak zaten objektiflikten yanayım. Kesinliği yoksa akla yatana giderim. :dd.dLaw'ın rakibi olduğu için, asıl senin amiral demen lazım. Zorocu arkadaşlardan feyz al biraz. Law yerine Zoro dövüşseydi, Yonkou kabul edilirdi şimdi
He tek atar. Nolmuş Onigashima’nın havasından suyundan mı bu.Düşündüğünüz şey batıl inançtan farklı değil.Gen uyanisi olmadan Onigashima Sanji Dressrosa Sanji’ye iki atar. Dressrosa/WCI Sanji Veteran/F6 seviyesinin cok altinda gosterildi. Onigashima Sanji bariz bir sekilde F6 seviyesinin ustundeydi, gen uyanisiyla sag kol ve sol kol arasi bir seviyeye yerlesti.
Arcı okumayıp sallayan kadar vardır reis merak etmeBütün güç çeşitlerinde ilerde olup da yenilen kaç karakter var