feat:karakterlerin savaş başarılarıFeat ne bilmiyorum ama mangada gösterdikleri ise yetmez. Dediğim gibi Doffy iç organları parçalanmış bir halde dövüştü G4 Luffy ile. Croco'nun 2 milyar ödül aldığı yerde Doffy dönse en az 2.3 milyar ödül alır. Bb yonko olarak görülürken 2.2 milyar ödül alıyor, sen düşün tehditi.
Ayrıca gösterdiklerinden de Doffy'nin çok kuvvetli olduğunu anlıyoruz. Marineford'da Oars gibi efsane bir devin tek hamlede bacağını kesip alaşağı ediyor. Yc3 Jozu'yla çocukla oynar gibi oynayıp dalga geçiyor.
Kuzan dondurmasına rağmen ondan kurtulabiliyor. Animeyi canon almıyoruz tabiki ama daha güçlü dediğin Cracker'ı kapak sayfasında meybuz olmuş şekilde görmüştük.
Komutanlar yonkolardan sonraki en güçlü adamlar diye abartılıyor ama Shicilerin neredeyse hepsi bunların içinden geçer bence. Yonko olamamış yonko gibi adamlar.
ustam ben dresserossa doffy vs wc cracker kıyaslıyorum doffy dönse bilemem ne kadar güçlü olucağını.
saydığın kuzan feati kral hakisinden kaynaklı jozu konusunda ise jozu ofguard yakalanıyor birde bu karakterler crackerle karşılaşmadı ölçeği yok yani
elimizdeki veri g4 vs doffy ve g4 vs cracker burdan kıyaslayabiliriz.