Timsahı bir hafta bize bağladım. Gerçi o Dofy övünce bize eksi yazar. DOfy'den soğutur bizi.:dHamsi miyiz direk oltaya gelelim ey Tikveşli daha dereyi bile görmedik.
Timsahı bir hafta bize bağladım. Gerçi o Dofy övünce bize eksi yazar. DOfy'den soğutur bizi.:dHamsi miyiz direk oltaya gelelim ey Tikveşli daha dereyi bile görmedik.
Konu sahibi olarak o meseleyle ilgili olarak seninle iddiaya girebilirimDaha kurtulacağı bile belli değilken bu konuyu konuşmanın anlamı var mı bilemedim.
İddiaya giren herkes, Doflamingo'nun ödülüne en yakın rakamı söyleyenin başkalarının iddia sonucunu değiştirme kuralını kabul ettiği için asıl kazananın kuralı burada kime karşı uygulayacağı az çok belli
Ben istediğimi aldım herkese iyi forumlar..
Kurtulur-Kurtulamaz şeklinde mi diyorsun?Konu sahibi olarak o meseleyle ilgili olarak seninle iddiaya girebilirim
İddaa da avantajlısınız ama anlaştık yoksa iddaa'ya giremezdiniz siz...Tamam anlaştık, Dofy övme üstüne forumda aktif olacaksın. Avatarı ben seçerim. Croco'ya yazdığın gibi destan yazacaksın. Anlaştık mı?
Seni iyi bitirdim sen hak etmiştin, bu sefer Koffyciler de kaşınıyor ama avantajlılar bu sefer.@Sir Crocodile ile iddialasmayin sonra kaybeden siz oluyorsunuz çaycı avatarı ile geziyorsunuz. Tecrübe ile sabittir.
Aynen öyle diyorum. Doflamingo o hapisten kesin çıkacak. Cross Guild'de benim için bunun en büyük kanıtıKurtulur-Kurtulamaz şeklinde mi diyorsun?
Dof'un çıkması neyse de onu Cross Guild kurtarirsa saçma olur bence. Oda senaryoyu bir şekle sokup bağlar ama dediğim gibi saçma olma gerçeğini değiştirmeyecek. Şuan o gruba kullanılacak adam lazım, Dof o kategoride mi onu okuyucuya bırakıyorum...Aynen öyle diyorum. Doflamingo o hapisten kesin çıkacak. Cross Guild'de benim için bunun en büyük kanıtı