Kaçma sakın aksi durumda evine gelirim...Yavru kertenkele avatarı yaptıracağım ona xD
Adam Fuji, Luffy, Law üçgenine rağmen kaçmayı düşünmedi.Yahu bunların hepsi korsan ona bakarsan ama bazı karakterler vardır. Crocodile ve Mihawk birbirlerine güvenme konusunda tereddütlü karakterler bunu söylüyorlar ikisi de kendinden başka kimseye güvenmeyen kişiler. Bu noktada Dof'un katılıyor olması tutarsız olur. Crocodile Dof'a göre daha oturaklı karakter.
Yani Crocodile ve Mihawk bir olay olsa bununla başa çıkmaya bakar risk olsa bile. Dof ise paçayı kurtarıp kaçmaya bakar.
Yahu nasıl aynı görüyorsun bu iki karakterin olayı benzer. Dof daha farklı bir tip oturaklı bir karakter değil bir kere.
Onun dışında Cross Guild'in şuan para sıkıntısı falan yok. Yeraltı örgütleri tarafından desteklendiği de söyleniyor zaten. Dof'un WB serum olayı tamamen fan uydurması bir şey nasıl buraya kadar uzadı bu olay yahu?
Sende Volkan Demirel'in gençliğini gördüm.Kaçma sakın aksi durumda evine gelirim...
Fuji yanındaydı o yüzden olabilir mi acaba?Adam Fuji, Luffy, Law üçgenine rağmen kaçmayı düşünmedi.
Kaybedersen de flamingo ısıran timsah resmini yaparsın o zamanYavru kertenkele avatarı yaptıracağım ona xD
Ha sen de Sir Crocodile gibi şartlara göre Croc'un ödülü daha yüksek olabilir kafasındasın ben anladım seni.Hamsi miyiz direk oltaya gelelim ey Tikveşli daha dereyi bile görmedik.
Croc şuanda bile ödülü yenilenen 2 lorddan daha yüksek.croco herkesten dusuk olur
Hee serideki diğer her şey akla ve mantığa uygun yani? : )Yine saçma, Crocodile ve Mihawk'ın birleşmesinde ki nedenlerden biri kimseye güvenmeyen kişiler olması. Şimdi seride en güvenilmez olan kişilerden biri olan Dof'u mu yanlarına alacaklar? Saçma oluyor her şekilde.
Onlara daha çok istedikleri gibi yönlendirecekleri Weevil tarzında adamlar lazım.
Moria mı kaldı ustam ya , Dof desen kader mahkumu. Weevil’i sahaya sürmek lazım.
Değil, olmadığını dile getiriyorum ama bir kaç ay önce çizdiği şeyin tersini bari hemen yapmasın, saçmalamasın dediğim şey bu.Hee serideki diğer her şey akla ve mantığa uygun yani? : )