Montaj, fetoculer hazırlamış o mesajları2015 yılında Rob Lucci isimli şahısla mesajlaşmışım ki buna tıkladığımda senin ismin çıkıyor alslspslw.
Montaj, fetoculer hazırlamış o mesajları2015 yılında Rob Lucci isimli şahısla mesajlaşmışım ki buna tıkladığımda senin ismin çıkıyor alslspslw.
Tamam sizin iddiaları yazdım. 1 hafta dof/croc övme + profil resmi ve banner.Olum sende biliyorsun bu kutsal işinin ödüle yansıyacağını. Ben çek falan istemem 1 hafta Dof överim fazla çıkarsa, aksi durumda sende 1 hafta yaparsın Crocodile için.
Yani bu kadar kişi dediğim şeyi diyor ama sen hala işine geldiği gibi... :S
Ödül 2.850 oldu mu ? xD@Cavitq11 abim gel de koy daha raconu. Croc harbi yaptı tahminlerini benim yazdığımı kabul edin yarış başlasın işte
Yok ödül yazman şart değildi ya Croctan üst veya alt çıkarsa ceza olarak ne yapacaksın? Ödül işin fantezisi en yakın veya tam bilen istediğine istediği ödülü verecek olay buÖdül 2.850 oldu mu ? xD
Hamsi miyiz direk oltaya gelelim ey Tikveşli daha dereyi bile görmedik.@Millennium Wizard @Daredewill @Cavitq11 @Sir Crocodile bu dörtlü tam ödül tahmini yazıp kendine bir ceza seçmediği sürece bu konu hakkını vermiş olmayacak