La girelim dedim, 1.8 ödül bile söyledim. Ben napayım daha?İş iddia'ya girmeye gelince @Cavitq11 @Sir Crocodile'ın fan olduklarını inkar ederkenki eşgalleri:
Hala Cavit ve Croc'un iddiaya girmediğini gören forumun eşgal:
La girelim dedim, 1.8 ödül bile söyledim. Ben napayım daha?İş iddia'ya girmeye gelince @Cavitq11 @Sir Crocodile'ın fan olduklarını inkar ederkenki eşgalleri:
Hala Cavit ve Croc'un iddiaya girmediğini gören forumun eşgal:
Aha benden sana açık çek. Sen 1 hafta yapacağın şey ben 2 hafta yapacağım. Adını sen koy.La hala bahane diyor, kaç kişi dediğim şeyi diyor sen hangi dünyada yaşıyorsun?
Gireceksek girelim ama gerçekler sana bahane geliyorsa vah ki vah...
2015 yılında Rob Lucci isimli şahısla mesajlaşmışım ki buna tıkladığımda senin ismin çıkıyor alslspslw.Hocam o Rob Lucci ben değildim üstüme kaldı ihale orada . Yada ben mıydım valla olabilirimde
Dofy konusunda kim nasıl iddiaya girmek isterse buradayım, herkese benden açık çek. Kim ne yapacaksa 2 mislini yaparım.@Sir Crocodile @Millennium Wizard @Cavitq11 @Daredewill 2 haftalığına iddiayı hangi taraf kazanırsa öbürünün lobisine geçsin avatar ve bannerı dof veya crocodile yapsın kabul mü ?
Dofy konusunda kim nasıl iddiaya girmek isterse buradayım, herkese benden açık çek. Kim ne yapacaksa 2 mislini yaparım.
Olum sende biliyorsun bu kutsal işinin ödüle yansıyacağını. Ben çek falan istemem 1 hafta Dof överim fazla çıkarsa, aksi durumda sende 1 hafta yaparsın Crocodile için.Aha benden sana açık çek. Sen 1 hafta yapacağın şey ben 2 hafta yapacağım. Adını sen koy.
@Cavitq11 abim gel de koy daha raconu. Croc harbi yaptı tahminlerini benim yazdığımı kabul edin yarış başlasın işteLa girelim dedim, 1.8 ödül bile söyledim. Ben napayım daha?
Tamam anlaştık, Dofy övme üstüne forumda aktif olacaksın. Avatarı ben seçerim. Croco'ya yazdığın gibi destan yazacaksın. Anlaştık mı?Olum sende biliyorsun bu kutsal işinin ödüle yansıyacağını. Ben çek falan istemem 1 hafta Dof överim fazla çıkarsa sende 1 hafta yaparsın Crocodile için.
Yani bu kadar kişi dediğim şeyi diyor ama sen hala işine geldiği gibi... :S