Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Eğer öyle ise Doctor Who kitaptan çıkma bir seri değil daha geçen sene Doctor Who yazarlarından biri [ Mark Gatiss ]
Orjinal Doctor Who'nun yaradılış hikayesini konu alan bir film yapmıştı [ yada belgesel diyelim ]
izlemenizi tavsiye ederim zira müthişti
http://www.imdb.com/title/tt2663812/?ref_=nm_flmg_prd_3
http://www.filmifullizle.com/an-adventure-in-space-and-time-2013-turkce-altyazili-izle.html/6

Onun dışında bence çok yanılıyorsun bende en azından Omega gibi bir düşman görmek istiyorum ama yapabilecek bir şey yok
Doctor Who'yu izliyorsan sende biliyorsun ki bu tarz finaller 2-3 yıllık bir süreçten sonra geliyor.
Davidin gidişi End of Time veya Matin gidişi Time of the Doctor gibi bölümlerde Zaman lordlarını felan göre biliyorsun ancak.

Gönül isterdi sürekli görelim ama o zamanda B.k çıkardı :good:
Bende onu kabul ediyorum, mesajlarımda da dile getirdim böyle geldi böyle gider şeklinde. Şu anlık yapacak bir şeyimiz ne yazık ki yok. Zaten bu saatten sonra Tanrı olan karakterleri görebileceğimizi de zannetmiyorum. Moffat o çizgiyi geçeli çok oldu sonuçta.

Edit: Kitap konusunda yanılmışım, kusura bakmayın arkadaşlar. Dizinin ilk bölümü ile yayımlanan ilk kitap arasında 10 yıl kadar bir fark söz konusu.
Ayrıca filmi izlemeye başladım, güzel gidiyor. Tavsiye için teşekkürler. :respect:

Sylar

Robin Hood ve Doctor'un kavga edişleri hoşuma gitti, Doctoru kılıç(kaşık) dövüşü de güzeldi.
Bir daha ki bölüm Silent'larla ilgili olacak gibi.

Bu tarz sezonlar da İskoç oyuncular sırtlıyor seriyi, Picaldi'ye de ısındım güzel gidiyor şimdilik.

Vaat edilmiş topraklar ve orada Doktor'un parmağı olan ölümleri ile sonuçlananların gidenler ve onları karşılayan tuhaf bir kadın. Doktor'un kendisini tanıdığını da düşünürsek, ilk bölümlerde akıllara gelen River Song ismi yerine bizi ağzı açık bırakacak bir açıklamaya hazır olsak iyi ederiz. Bu kadın pek tekin birine benzemiyor sonuçta. Doktor'a karşı uzaylılardan oluşan bir ordu toplama girişimi içerisinde olma ihtimali oldukça fazla.

Trenzalore, Dokctor'un öldüğü yerdi mezarının bulunduğu; o gerçekleşmiş miydi yoksa daha var mıydı, hatırlayan bir arkadaş açıklarsa çok makbule geçer.

Bu tarz sezonlar da İskoç oyuncular sırtlıyor seriyi, Picaldi'ye de ısındım güzel gidiyor şimdilik.

Vaat edilmiş topraklar ve orada Doktor'un parmağı olan ölümleri ile sonuçlananların gidenler ve onları karşılayan tuhaf bir kadın. Doktor'un kendisini tanıdığını da düşünürsek, ilk bölümlerde akıllara gelen River Song ismi yerine bizi ağzı açık bırakacak bir açıklamaya hazır olsak iyi ederiz. Bu kadın pek tekin birine benzemiyor sonuçta. Doktor'a karşı uzaylılardan oluşan bir ordu toplama girişimi içerisinde olma ihtimali oldukça fazla.

Trenzalore, Dokctor'un öldüğü yerdi mezarının bulunduğu; o gerçekleşmiş miydi yoksa daha var mıydı, hatırlayan bir arkadaş açıklarsa çok makbule geçer.
Matt Smith in öldüğü yer Trenzalore Doctor orayı her türlü kötü canlıdan savunuyordu dalekler Cyberlar silentler angellar vs. Baya da savundu niye savunuyordu onu hatırlamıyorum ama sonra insanlar oraya kalkan kurmuşlardı falan filan öyle gidiyor işte

Matt Smith in öldüğü yer Trenzalore Doctor orayı her türlü kötü canlıdan savunuyordu dalekler Cyberlar silentler angellar vs. Baya da savundu niye savunuyordu onu hatırlamıyorum ama sonra insanlar oraya kalkan kurmuşlardı falan filan öyle gidiyor işte
Hmm, şu sezonun başında Clara ile telefondan konuştuğu yeri mi kast ediyorsun?
Geçmiş bölümleri tekrar bir izlemek lazım. :/

Tranzolore 11.nin düştüğü yer olarak geçiyor. Doctor tüm yenileme haklarını kullandığı için öleceğini düşünüyordu ancak Time Lordlardan gelen yeni döngü ile 11.düştü 12. ile devam ediyoruz.

Robin Hood ve Doctor'un kavga edişleri hoşuma gitti, Doctoru kılıç(kaşık) dövüşü de güzeldi.
Bir daha ki bölüm Silent'larla ilgili olacak gibi.
Silence öldü silence mi kaldı başka bir olay dönüyor orada :D

Bu bölüme gelirsek ben beğenmedim ya Robotlar öcü gibi olmuş abi o nedir ya ben bile korktum :ehe:
Onun dışında Robin hood VS Doctor çok güzeldi artık sonraki bölümlere bakacağız :D

Silence öldü silence mi kaldı başka bir olay dönüyor orada :D

Bu bölüme gelirsek ben beğenmedim ya Robotlar öcü gibi olmuş abi o nedir ya ben bile korktum :ehe:
Onun dışında Robin hood VS Doctor çok güzeldi artık sonraki bölümlere bakacağız :D
Asıl korkuyu gelecek bölüm gör sen. :ehe:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık