Aynen orası Trenzalore yeniden izlemek lazım çoğu konu bende de yarım yamalakHmm, şu sezonun başında Clara ile telefondan konuştuğu yeri mi kast ediyorsun?
Geçmiş bölümleri tekrar bir izlemek lazım. :/
Aynen orası Trenzalore yeniden izlemek lazım çoğu konu bende de yarım yamalakHmm, şu sezonun başında Clara ile telefondan konuştuğu yeri mi kast ediyorsun?
Geçmiş bölümleri tekrar bir izlemek lazım. :/
abi iş korku değil bir garipsedim o robotların yüzü bildiğin acayip olmuş hiç hoşuma gitmediAsıl korkuyu gelecek bölüm gör sen.![]()
O konu da haklısın.abi iş korku değil bir garipsedim o robotların yüzü bildiğin acayip olmuş hiç hoşuma gitmedi![]()
Bölüm yorumu
Bir poh anlamadım şimdi gerçekten saklanan bir şey var mı ? yoksa yok mu ?
Onun dışında her şey süperdi ama kafamda karışmadı değil
Yok hacı yok bir halt yok. Lanet ettim bölümün sonunda. Böyle saçma salak bir bölüm sonu yakışmadı açıkçası.Bölüm yorumu
Bir poh anlamadım şimdi gerçekten saklanan bir şey var mı ? yoksa yok mu ?
Onun dışında her şey süperdi ama kafamda karışmadı değil
Clara Martha'nın da alt seviyesine inmeye başladı gözümde. Gidiyor zaten bu noelde belki de gider ayak soğutmaya çalışıyorlardır. Sarah Jane'den bile fazla Doctor görmüş olan bir companion böyle olmamalıydı.Yok hacı yok bir halt yok. Lanet ettim bölümün sonunda. Böyle saçma salak bir bölüm sonu yakışmadı açıkçası.
Doktor'un geçmişine, Clara aracılığıyla gidiyorlar, nasıl gidiyorlar orası ayrı bir saçmalık zaten. Bu sırada Doktor baygın, küçük Doktor'umuz tek başına ahırda yatıyor. Clara yatağın altına giriyor. Sonra küçük beyimiz kalkıyor. O sırada da yatağın altından Clara elini uzatıp bunun bacağını sıkıyor:
-Bir şey yok, hepsi rüya, şimdi yatağına geri dön... Cart curt diyor işte.
Doktor'da bundan etkilenip bilinçaltında karanlık korkusuna böyle bir senaryo ile kılıf uyduruyor.
Yedim mi, yemedim.. Çok saçma olmuş. Finale kadar güzel gittiler, finalde mahvettiler bölümü.
Picaldi gene rolünün hakkını verdi.Clara ise git gide kezbanlaşıyor mu yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım, bölümler ilerledikçe kadından soğuyorum.
![]()