Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Gelecek bölüm bana daha çok melekleri çağrıştırıyor bakmadigin zaman harekete geçerler falan deyince

abi iş korku değil bir garipsedim o robotların yüzü bildiğin acayip olmuş hiç hoşuma gitmedi :(
O konu da haklısın. :artiz:

Bilmem farkında mısınız, David'ten sonra uzaylı kıtlığı yaşıyor seri. David'in zamanında sürüsüne bereket çeşit çeşit uzaylılar vardı. Şimdi bilindik tipler hep. :(

wholock

Muhteşemdi bu bölüm gerçi birkaç soru var aklımda ama genel olarak 8/10'luk bir bölümdü. O soruların mantıklı açıklamasını bulursam 9/10.

Bölüm yorumu
Bir poh anlamadım şimdi gerçekten saklanan bir şey var mı ? yoksa yok mu ?

Onun dışında her şey süperdi ama kafamda karışmadı değil :(

wholock

Bölüm yorumu

Aslında bir şey yok Doctor kendi korkusunu bir varlık aracılığıyla gizlemek için böyle bir yola başvurdu ama hala battaniye olayına mantıklı bir açıklama yok hadi o birinin şakasıydı diyelim diğer yazılar sesler neydi söyleyen yok ve hepsinden önemlisi TARDIS Gallifrey'e nasıl gitti? Hani evrenin bir köşesinde donuk ve saklı haldeydi? Bunlar açıklansın o zaman süper bölüm derim işte.

Bölüm yorumu

Yok hacı yok bir halt yok. Lanet ettim bölümün sonunda. Böyle saçma salak bir bölüm sonu yakışmadı açıkçası.
Doktor'un geçmişine, Clara aracılığıyla gidiyorlar, nasıl gidiyorlar orası ayrı bir saçmalık zaten. Bu sırada Doktor baygın, küçük Doktor'umuz tek başına ahırda yatıyor. Clara yatağın altına giriyor. Sonra küçük beyimiz kalkıyor. O sırada da yatağın altından Clara elini uzatıp bunun bacağını sıkıyor:
-Bir şey yok, hepsi rüya, şimdi yatağına geri dön... Cart curt diyor işte.
Doktor'da bundan etkilenip bilinçaltında karanlık korkusuna böyle bir senaryo ile kılıf uyduruyor.

Yedim mi, yemedim.. Çok saçma olmuş. Finale kadar güzel gittiler, finalde mahvettiler bölümü.
Picaldi gene rolünün hakkını verdi. :cool: Clara ise git gide kezbanlaşıyor mu yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım, bölümler ilerledikçe kadından soğuyorum. :(

wholock

Yok hacı yok bir halt yok. Lanet ettim bölümün sonunda. Böyle saçma salak bir bölüm sonu yakışmadı açıkçası.
Doktor'un geçmişine, Clara aracılığıyla gidiyorlar, nasıl gidiyorlar orası ayrı bir saçmalık zaten. Bu sırada Doktor baygın, küçük Doktor'umuz tek başına ahırda yatıyor. Clara yatağın altına giriyor. Sonra küçük beyimiz kalkıyor. O sırada da yatağın altından Clara elini uzatıp bunun bacağını sıkıyor:
-Bir şey yok, hepsi rüya, şimdi yatağına geri dön... Cart curt diyor işte.
Doktor'da bundan etkilenip bilinçaltında karanlık korkusuna böyle bir senaryo ile kılıf uyduruyor.

Yedim mi, yemedim.. Çok saçma olmuş. Finale kadar güzel gittiler, finalde mahvettiler bölümü.
Picaldi gene rolünün hakkını verdi. :cool: Clara ise git gide kezbanlaşıyor mu yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım, bölümler ilerledikçe kadından soğuyorum. :(
Clara Martha'nın da alt seviyesine inmeye başladı gözümde. Gidiyor zaten bu noelde belki de gider ayak soğutmaya çalışıyorlardır. Sarah Jane'den bile fazla Doctor görmüş olan bir companion böyle olmamalıydı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık