Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

wholock

Çok pis fail verdik desene. :fool:
Moffat'tan beklenmeyecek senaryolar bunlar, yakıştıramadım. :hıh:
Niye ya iyi bölümdü sonda tüm gerilim uçtu gitti ama başları çok güzeldi hem de ilk defa Doctor'un çocukluğunu görmüş olduk. Gerçi Tardis nasıl buldu da gitti Gallifrey'e hala anlamadım ama.

Niye ya iyi bölümdü sonda tüm gerilim uçtu gitti ama başları çok güzeldi hem de ilk defa Doctor'un çocukluğunu görmüş olduk. Gerçi Tardis nasıl buldu da gitti Gallifrey'e hala anlamadım ama.
Zaman Lordları Kanununda, hiç bir zaman lordu kendi zaman çizgisi üzerinde ilerleyemez. Bu kuralın bir açığını bularak gittiler de. Gallifrey şu an tüm uzay ve zamandan silinmiş durumda. Galifrey'in geçmiş ve geleceği yok. Moffat'tan beklemediğim hata bu işte. :(

wholock

Zaman Lordları Kanununda, hiç bir zaman lordu kendi zaman çizgisi üzerinde ilerleyemez. Bu kuralın bir açığını bularak gittiler de. Gallifrey şu an tüm uzay ve zamandan silinmiş durumda. Galifrey'in geçmiş ve geleceği yok. Moffat'tan beklemediğim hata bu işte. :(
İşte ben de onu diyorum bu kadar basit bir hatayı nasıl yapar Moffat. Şaşırdım şahsen ama önyargılı olmamak lazım belki The Promised Land'le bir bağlantısı çıkar oranın da.

İşte ben de onu diyorum bu kadar basit bir hatayı nasıl yapar Moffat. Şaşırdım şahsen ama önyargılı olmamak lazım belki The Promised Land'le bir bağlantısı çıkar oranın da.
Çıkma ihtimali var mı yok mu bilmiyorum ancak şu zamana kadar öğrendiklerimizle tamamen çelişkili bir senaryo hazırlamış.
Umarım dediğin gibi bir şekilde kurtarır.

bir bölüm geriden takip ediyorum :/ bu bölümde de vadedilen topraklarla ilgile bir şeyler var mıydı

Maalesef yoktu, bu sezon için fazla bir şey bekleme hem. Asıl hikaye sonraki sezonlarda işleniyor genelde.

Bkz: River Song, Silence vs.
Ben bu sezonun 1.sezon havası yaratmasını bekliyorum, Ordada ayrı ayrı güzel hikayeler vardı(empty child vs..) ama tüm yollar Bad Wolf'a çıkıyordu. yine 1-2 bölümlük güzel hikayelerle birlikte finalde vadedilmiş topraklara bağlanırsa çok güzel bir sezon olur. Tabi sorun 1-2 bölümlük güzel hikaye yaratmakta ://

Ben bu sezonun 1.sezon havası yaratmasını bekliyorum, Ordada ayrı ayrı güzel hikayeler vardı(empty child vs..) ama tüm yollar Bad Wolf'a çıkıyordu. yine 1-2 bölümlük güzel hikayelerle birlikte finalde vadedilmiş topraklara bağlanırsa çok güzel bir sezon olur. Tabi sorun 1-2 bölümlük güzel hikaye yaratmakta ://
Sezon finali iki bölümden oluşacak ve bölümlerin adı:

"Dark Water" ve "Death in Heaven"; isimlere bakarsak dediğin gibi olma ihtimali var gibi görünüyor.

wholock

Bölüm güzeldi. Moffat iyi yapmış bir şey ortaya çıkarmayarak çünkü tatmin etmeyebilirdi artık o yaratık uzaylı vb. neyse. Şöyle bir favori "companion" sıralaması yapayım kendi çapımda.
1-) Captain Jack Harkness
2-) River Song
3-) Amy & Rory
4-) Donna & Dedesi
5-) Mickey(Rose'un zenci erkek arkadaşı)
6-) Rose - Clara
7-) Martha

Edit: Ayrıca şöyle bir şey varken Doktor karanlıktan korkuyor nedir ya

[video=youtube;fWK9xmBdZrc]http://www.youtube.com/watch?v=fWK9xmBdZrc[/video]
Karanlık değil de yalnızlık olabilir o çünkü bölüm boyunca korku companion gibidir korku companion gibidir deyip durdular.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık