Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

wholock

Doktorun tahtalar zaten eksikti şimdi hiç kalmamış neysealışıcaz ama river iğrenç olmuş
River olduğu daha belli değil o kadının.

TV de ne zaman denk gelsem bip bap bup diye dolaşan elektrikli süpürgeler oluyor siz nasıl izliyonuz bunu
Daleklerden bahsediyorsun sanırım. Bu dizi 1963 yılında başladığı için o zamanki imkanlar kısıtlıydı ama o zaman bayağı sevilmişti dalekler şimdi de kült haline geldiği için dizide sık sık kullanıyorlar dalekleri.

O değilde bunun eski versiyonunun Türkçe çevirisi yoktur değil mi?
Klasik serinin çevirisi yok maalesef http://www.doctorwho.gen.tr/ bu sitede bazı klasik bölümleri çevirmişler ama klasik seri çok uzun olduğu için düzenli bir çeviri yok.

Beğenmedim ya atmosfer efektler olsun değişik geldi
Belki hikaye ilerledikçe atmosfere alışırız umarım :D

Onun dışında Capaldi iyi iş çıkarmış bazı noktalarda iyi trollemiş :D ama iyi doktor olur.
Bölüm yorumu olarak eski bölümlerle bağlantılı olması yeni doktor için güzel bir konu süperdi :D

Bu arada sonu neydi kim acaba o karı :D

Not: River değil başkasıdır.

Beğenmedim ya atmosfer efektler olsun değişik geldi
Belki hikaye ilerledikçe atmosfere alışırız umarım :D

Onun dışında Capaldi iyi iş çıkarmış bazı noktalarda iyi trollemiş :D ama iyi doktor olur.
Bölüm yorumu olarak eski bölümlerle bağlantılı olması yeni doktor için güzel bir konu süperdi :D

Bu arada sonu neydi kim acaba o karı :D

Not: River değil başkasıdır.
Silence sezonunda ki gözü bantlı kadını anımsatıyor bana nedense. :/

Ayrıca söyledikleri River karakterinin söyleceklerine benziyor ama Doktor ve River'in zamanının ters işlediğini düşünürsek River olmaması gerekir. Moffat iyi koz sürdü sezon başında. Çoğu insanın aklına ilk River gelir diziyi izlerken. :/

~~

Bir de klasik sezondan tonla malzeme çıkar adamlar kullanmamakta diretiyor. Bir Omega ve Öteki (The Other) karakterleri söz konusu iken bunlar hala Dalek'te diretiyorlar. Zaman Lord'ları tarihini işleseler, Yılbaşı Özel Bölümün'de ki tablo ucu açık bir konu bıraktı umarım bunu iyi değerlendirirler.

Clara karakterinin "ben egomanyak biri değilim." derken çıkardığı sesi sarıp sarıp dinledim, o ses bir insandan nasıl çıkar anlamakta güçlük çekiyorum. :hoo:

riverın doktoru öldürdüğü bölümlerden sonra zaman yeniden başladı riverla doktorun zamanı düzeldi diye biliyorum
Üstünden seneler geçti, pek doğru düzgün hatırlamıyorum, belki dediğin gibidir. :(

wholock

Tumblr'da missy-> mistress->master diye bir şey dolanıyo o kadının Master olabileceği hakkında ama Moffat Master'ı getirmicem demişti. Gerçi söyledikleri çoğu zaman doğru çıkmıyor. Bir de o adamın 51.yüzyılla bağlantısı olduğu için River diyen var o kadına ama River olması saçma olur. Bir de şöyle bir şey var
ama bence zorlama olur River'ın gelmesi.

Clara da geçen sezona göre bayağı olgunlaşmış geçen sezon şirin kız takılıyordu bu sezon Vastra'yla Doctor'la falan aşık atıyo. Haftaya Dalekler var ama 5.sezondaki gibi çöp bir bölüm olmaz inşallah. Clara'yla bir bağlantısı olabilir belki bölümün 7x01'den dolayı.

Bu tarz bölümler iyice kabak tadı vermeye başladı. Klasik sezon çevirisi olsa da onu izlesek bari.

Yılbaşı özel bölümünde ne güzel umutlanmıştım. Tabloya gizlenmiş olan Zaman Lord'larının peşinden gidecek onları gerçek hayata döndürmenin bir yolunu bulacak ya da bir arayış içerisinde olacak ona göre maceralar yaşayacak diye düşünmüştüm.

Doktor'un yancısının değil de Doktor'un hikayesini ne zaman anlatacak ya da anlatmayı düşünüyor bu Moffat bilmiyorum. Bu gidişle öğrenemeyeceğiz de zaten.

Hikayenin gizemide doktorun hikayesi degil mi? Eger doktorun hikayesi anlatilirsa dizinin final sezonunda olur.

Hikayenin gizemide doktorun hikayesi degil mi? Eger doktorun hikayesi anlatilirsa dizinin final sezonunda olur.
Dizi zaten kitap uyarlaması. Yani kitabı okuyanlar sonunu biliyor. ;)

Diziyi izleyenler Doktor'un hikayesi için izliyor. Yanında ki insanların başına gelenler ya da gelecek olan olaylar ya da onların baş rolde oldukları bir diziyi değil. Ki bugüne kadar bir End Of Time ve Silence sezonları Doktor'un geçmişine yönelikti. Bir de bu son yılbaşı özel bölümü, geriye kalanlar hava cıva olsun diye yapılan doldurma bölümler. Eğer az biraz Klasik Sezon hakkında bilgin varsa şu an izlediğimizin Doctor Who olmadığını sende görürsün.

wholock

Dizi zaten kitap uyarlaması. Yani kitabı okuyanlar sonunu biliyor. ;)

Diziyi izleyenler Doktor'un hikayesi için izliyor. Yanında ki insanların başına gelenler ya da gelecek olan olaylar ya da onların baş rolde oldukları bir diziyi değil. Ki bugüne kadar bir End Of Time ve Silence sezonları Doktor'un geçmişine yönelikti. Bir de bu son yılbaşı özel bölümü, geriye kalanlar hava cıva olsun diye yapılan doldurma bölümler. Eğer az biraz Klasik Sezon hakkında bilgin varsa şu an izlediğimizin Doctor Who olmadığını sende görürsün.
Dizi kitap uyarlaması mı? İlk senden duydum valla bunu. Doctor Who ile ilgili kitap, çizgi roman, sesli hikaye gibi yan ürünler var ama hepsinin temeli diziye dayanıyor. Ana kaynak dizi yani. Ama Doctor'a yoğunlaşsa hikaye daha iyi olur bence de. Companion hikayesi izlemekten sıkıldım biraz Gallifrey'e yönelmeliler.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık