River olduğu daha belli değil o kadının.Doktorun tahtalar zaten eksikti şimdi hiç kalmamış neysealışıcaz ama river iğrenç olmuş
Daleklerden bahsediyorsun sanırım. Bu dizi 1963 yılında başladığı için o zamanki imkanlar kısıtlıydı ama o zaman bayağı sevilmişti dalekler şimdi de kült haline geldiği için dizide sık sık kullanıyorlar dalekleri.TV de ne zaman denk gelsem bip bap bup diye dolaşan elektrikli süpürgeler oluyor siz nasıl izliyonuz bunu
Klasik serinin çevirisi yok maalesef http://www.doctorwho.gen.tr/ bu sitede bazı klasik bölümleri çevirmişler ama klasik seri çok uzun olduğu için düzenli bir çeviri yok.O değilde bunun eski versiyonunun Türkçe çevirisi yoktur değil mi?
Silence sezonunda ki gözü bantlı kadını anımsatıyor bana nedense. :/Beğenmedim ya atmosfer efektler olsun değişik geldi
Belki hikaye ilerledikçe atmosfere alışırız umarım
Onun dışında Capaldi iyi iş çıkarmış bazı noktalarda iyi trollemişama iyi doktor olur.
Bölüm yorumu olarak eski bölümlerle bağlantılı olması yeni doktor için güzel bir konu süperdi
Bu arada sonu neydi kim acaba o karı
Not: River değil başkasıdır.
Üstünden seneler geçti, pek doğru düzgün hatırlamıyorum, belki dediğin gibidir.riverın doktoru öldürdüğü bölümlerden sonra zaman yeniden başladı riverla doktorun zamanı düzeldi diye biliyorum
Dizi zaten kitap uyarlaması. Yani kitabı okuyanlar sonunu biliyor.Hikayenin gizemide doktorun hikayesi degil mi? Eger doktorun hikayesi anlatilirsa dizinin final sezonunda olur.
Dizi kitap uyarlaması mı? İlk senden duydum valla bunu. Doctor Who ile ilgili kitap, çizgi roman, sesli hikaye gibi yan ürünler var ama hepsinin temeli diziye dayanıyor. Ana kaynak dizi yani. Ama Doctor'a yoğunlaşsa hikaye daha iyi olur bence de. Companion hikayesi izlemekten sıkıldım biraz Gallifrey'e yönelmeliler.Dizi zaten kitap uyarlaması. Yani kitabı okuyanlar sonunu biliyor.
Diziyi izleyenler Doktor'un hikayesi için izliyor. Yanında ki insanların başına gelenler ya da gelecek olan olaylar ya da onların baş rolde oldukları bir diziyi değil. Ki bugüne kadar bir End Of Time ve Silence sezonları Doktor'un geçmişine yönelikti. Bir de bu son yılbaşı özel bölümü, geriye kalanlar hava cıva olsun diye yapılan doldurma bölümler. Eğer az biraz Klasik Sezon hakkında bilgin varsa şu an izlediğimizin Doctor Who olmadığını sende görürsün.