Pc oyunu animasyonu gibi animasyon yapmışlar çok kötü duruyor bu tarz. Abi bilmiyorsanız rica edin Japonlar yapsın. Ya da hiç bu işlere girmeyin direkt Amerikan animasyonları tarzında bir iş yapın.Dövüş teknik görselleri oyunundaki gibi yapılmış, beğendim. İnşallah Japonca dublajı da vardır.
Neredeyse bütün filmler Jin etrafında dönüyor. Daha yaratıcı şeyler deneyebilirler..Dövüş teknik görselleri oyunundaki gibi yapılmış, beğendim. İnşallah Japonca dublajı da vardır.
Oyunlar da genelde onun etrafında dönüyor, ondan kaynaklıdır. Ama dediğin gibi farklı şeyler de yapmaları lazım.Neredeyse bütün filmler Jin etrafında dönüyor. Daha yaratıcı şeyler deneyebilirler..
Karakter çeşitliliği fazla. Paul falan çok daha ilgi çekici. Jin direkt ergen japon fetişi gibi bir şey..Oyunlar da genelde onun etrafında dönüyor, ondan kaynaklıdır. Ama dediğin gibi farklı şeyler de yapmaları lazım.
Jin bu evrenin Ryu'su gibi hikayenin merkezindeki karakter değil mi olum?Karakter çeşitliliği fazla. Paul falan çok daha ilgi çekici. Jin direkt ergen japon fetişi gibi bir şey..
Tasarım olarak sıkıntılı yaw. Yoksa ana hikaye onun üzerinde ilerliyor da baymadı mı seni de... Fiks menü gibi. Her seferinde aynı nane..Jin bu evrenin Ryu'su gibi hikayenin merkezindeki karakter değil mi olum?
Hiç Tekken yapımı izlemedim la ben. Düzenli çıkan bir animasyonu, film serisi falan olsa senin dediğini yaparlar da arada bir tek film çıkarttıkları zaman Jin'i işlemeleri en güvenli en mantıklı yol.Tasarım olarak sıkıntılı yaw. Yoksa ana hikaye onun üzerinde ilerliyor da baymadı mı seni de... Fiks menü gibi. Her seferinde aynı nane..