Bu sahnenin üzerinde bir çatışma sahnesi yok. Neden bilmiyorum, traktör tekerleğinde yuvarlanırken ateş eden adamın olduğu sahneyi çıkarmışlar, oysa en etkileyici sahne oydu.
Zeyna ile ortak bir bölümleri vardı yanlış hatırlamıyorsamZ kuşağı hatırlamaz bunu. Eyy gidi.
Dizinin kadrosuna bakınca fark ettim. Bruce Campbell oynamış, eyy gidi. Veteran aktör.Zeyna ile ortak bir bölümleri vardı yanlış hatırlamıyorsam
Spiderman devam etseydi kendisini mysterio olarak görecektik. Reyiz iyi oyuncu değerini bilemiyorlar.Dizinin kadrosuna bakınca fark ettim. Bruce Campbell oynamış, eyy gidi. Veteran aktör.
Sam Raimi ile liseden arkadaşlarmış. Gözükmediği yapım yok adamın. Evil Dead serisinden Doctor Strange'e kadar beraber geldiler.
Evil Dead üçlemesi efsane bir seriydi.
Gömme ile izlenme kasan birisi gibi geliyor bana. Tüm videolarını izlemedim ama izlediğim her videosu bundan ibaret.Murat Soner denen adamın hareketleri, mimikleri aşırı itici değil mi ?
2 dk izledim, tüylerim diken diken oldu.
The Vampire Diaries ve The Originals var, bunlar birbirleriyle bağlantılı diziler ve bitmiş durumdalar. Kaliteleri bana göre vasattır ama. Bahsettiğin dizilere tarz olarak benzediği için bunları söylüyorum.Böyle Grimm, Supernatural tarzı fantastik-polisiye tarzı bir dizi arıyorum ama bulamadım. Sizin bildiğiniz kıyıda köşede kalmış ve tercihen yarım bırakılmamış bir dizi var mı?