Carnival Row.Böyle Grimm, Supernatural tarzı fantastik-polisiye tarzı bir dizi arıyorum ama bulamadım. Sizin bildiğiniz kıyıda köşede kalmış ve tercihen yarım bırakılmamış bir dizi var mı?
Carnival Row.Böyle Grimm, Supernatural tarzı fantastik-polisiye tarzı bir dizi arıyorum ama bulamadım. Sizin bildiğiniz kıyıda köşede kalmış ve tercihen yarım bırakılmamış bir dizi var mı?
Başladım ama ikisine de ama bana geçmediler.The Vampire Diaries ve The Originals var, bunlar birbirleriyle bağlantılı diziler ve bitmiş durumdalar. Kaliteleri bana göre vasattır ama. Bahsettiğin dizilere tarz olarak benzediği için bunları söylüyorum.
Listemde ekli. 2. sezonun yayınlanmasını bekliyordum.Carnival Row.
İkinci sezonu ne zaman çıkar, hatta çıkar mı belli değil. Altered Carbon'un ilk sezonu da bu tanıma uyuyor. Onu da izleyebilirsin.Başladım ama ikisine de ama bana geçmediler.
Listemde ekli. 2. sezonun yayınlanmasını bekliyordum.
Supernatural nasıl, güzel mi?Başladım ama ikisine de ama bana geçmediler.
İlk üç sezonu şimdi bile izlenir çok iyiylerdi, 4 ve 5 de iyi fakat 6 ve 7 kötü. Geri kalanini izlemedim.Supernatural nasıl, güzel mi?
Diğer önerilerim;Böyle Grimm, Supernatural tarzı fantastik-polisiye tarzı bir dizi arıyorum ama bulamadım. Sizin bildiğiniz kıyıda köşede kalmış ve tercihen yarım bırakılmamış bir dizi var mı?
7'de bıraktım ama izlemeni tavsiye ederim güzel dizi.Supernatural nasıl, güzel mi?
İzledim ilk sezonunu ama yarım kalınca bıraktım.İkinci sezonu ne zaman çıkar, hatta çıkar mı belli değil. Altered Carbon'un ilk sezonu da bu tanıma uyuyor. Onu da izleyebilirsin.
Supernatural nasıl, güzel mi?
Fringe büyük bir kısmını izledim. Gotham a başlamıştım ama araya kaynadı. Devam edeyim ona da.Diğer önerilerim;
Yarım kalanlar: Alcatraz, Flashforward, The Event
Tamamlananlar: Fringe, Gotham, Person of Interest, Twin Peaks
Fantastik değil ama continuum fena değil aklıma birde süpernatural sevdiğin içinthe the winchesters öneririm yeni başladı bende izlemedim yeni başlayacağım.İzledim ilk sezonunu ama yarım kalınca bıraktım.
Fringe büyük bir kısmını izledim. Gotham a başlamıştım ama araya kaynadı. Devam edeyim ona da.