bu dizi daha 4. 5. bölümden ilginçliğini kaybetmeye başlıyor nasıl 5 sezon dayandınız ben yarım bıraktım
Son sezon baya sağlam olmuş, 2. kısmı için sabırsızlıkla bekliyorum. Çok şükür sonu GOT gibi olmuyor
ah tokyom,ballı çöreğim ne yaptılar sana
Aynen öyle, bence 2. Sezon gerçek finaliydi ama para kazanınca uzattılar 3 ve 4 kötüydü ancak 5 sezonu şaşırttıbu dizi daha 4. 5. bölümden ilginçliğini kaybetmeye başlıyor nasıl 5 sezon dayandınız ben yarım bıraktım
o zaman dizilerin sword art onlinesi ilan ediyorum bu diziyiAynen öyle, bence 2. Sezon gerçek finaliydi ama para kazanınca uzattılar 3 ve 4 kötüydü ancak 5 sezonu şaşırttı
Şu Disney+'ın yaptıklarını izliyorum. Netflix'in yaptıklarından Daredevil'ın 3 sezonunu da izledim, Jessica Jones'u 1 sezon izledim, bir de Defenders'ı izledim işte. Luke Cage'e de birkaç bölüm bakmıştım. DC'nin dizileri izlemiyorum hiç, Watchmen'i izledim yalnızca.Superman and Lois izleyen var mı ? Yorumları gayet iyiydi.
@Solid Snake DC/Marvel dizilerini izliyor musun ?
Superman and Lois izleyen var mı ? Yorumları gayet iyiydi.
Şimdiye kadar yapılmış en iyi Superman dizisi.Superman and Lois izleyen var mı ? Yorumları gayet iyiydi.
Endeavour izle, Sherlock'tan daha iyi bir dizi.Sherlock dizisi izlediğim en iyi dizi diyebilirim. Filminden bile iyi yapmış adamlar. Yeni sezon hakkında bilgisi olan var mı? Ya da daha doğrusu yeni sezon gelecek mi? veya buna benzer bir dizi önerisi olan var mı?