İzlemek ne kelime, izlemeden ölünmemesi gereken bir dizi.Dark izlenir mi her yerde reklamını görüyorum burda da konuşuluyordu ?
İzlemek ne kelime, izlemeden ölünmemesi gereken bir dizi.Dark izlenir mi her yerde reklamını görüyorum burda da konuşuluyordu ?
Dark'tan bahsedildiğinin farkındasın değil mi?İzlemek ne kelime, izlemeden ölünmemesi gereken bir dizi.
Mükemmel bir diziden bahsediliyor, evet.Dark'tan bahsedildiğinin farkındasın değil mi?
Benim vaktim değerlidir diye düşünen arkadaşlar Stranger Things üçüncü sezonun fragmanlarını bile izlemesin. Rezalet demek az kalır.
ilk bölümü izleyip bıraktım, yapılan yorumlar dizi'ile ilgi hiç iyi değil.Benim vaktim değerlidir diye düşünen arkadaşlar Stranger Things üçüncü sezonun fragmanlarını bile izlemesin. Rezalet demek az kalır.
Hele o sondaki şarkı kısmı, sinirlenip kapattım.Çocuklar, Rus üssünü basıyor ya, bundan ötesi yok herhalde. İyice çocuk dizisine çevirmişer olayı.
Keşke onu da izlemeseydin.ilk bölümü izleyip bıraktım, yapılan yorumlar dizi'ile ilgi hiç iyi değil.
dogru karar vermişim.
Valla ben 1x1'i zorlana zorlana izleyince dedim "Bundan hayır gelmez." bıraktım sonra. İyi olmuş.Benim vaktim değerlidir diye düşünen arkadaşlar Stranger Things üçüncü sezonun fragmanlarını bile izlemesin. Rezalet demek az kalır.
Netflix yapımları içerisinde hoşuma giden After Life ve Marco Polo var sadece. Gerisi gey. Meah.Valla ben 1x1'i zorlana zorlana izleyince dedim "Bundan hayır gelmez." bıraktım sonra. İyi olmuş.