Fazlasıyla sağlıyor.O tarz dizilerde kriterim sürükleyicilikten çok duygu yoğunluğu/iyi verebilmesi. Six Feet Under bunu sağlıyorsa güzel.
Fazlasıyla sağlıyor.O tarz dizilerde kriterim sürükleyicilikten çok duygu yoğunluğu/iyi verebilmesi. Six Feet Under bunu sağlıyorsa güzel.
Üç büyük değil 4 büyük. The wire ?4x5'deyim, top 5'ime girdi.Bu kadar sürükleyici olmasını beklemiyordum. Üç büyük HBO dizisinin ilk halkasına puanım 10/10. Six Feet Under ve Sopronos kaldı geriye, onları da aradan çıkaracağım.
Sopranos'taki tek kötü şey kadınların tırnaklarıydı.Üç büyük değil 4 büyük. The wire ?
The sopranos @Crow's Eye 'ın da dediği gibi biraz yavan başlıyor ama tony sopranos karakterine alışınca devamı geliyor. Tony izlediğim diziler içinde kendimi en yakın bulduğum ve gerçekçi karakter olabilir. Sabahtan akşama kadar izleyebilirim bu adamı. Sopranosta mafya dizisi sanmıştım ama izleyince breaking bad gibi güzel bir durum dizisi olduğunu gördüm.
Bitirmedim 3x10'dayım ama şuana kadar dört dörtlük diziydi.
Hiç dikkat etmedim. Bana göre tek kötü şey janiceSopranos'taki tek kötü şey kadınların tırnaklarıydı.
2 sezonunu da izledim Stranger Things'in. Kötü diyemem ama konuda bir gelişme yok. Aynı konuyu farklı şekilde işleyip önümüze koyuyorlar gibi. 3.sezonu da izlemeyi düşünmüyorum.Stranger Things'in yeni sezonun izledim, bomboş bir sezon olmuş. Zaten vasat bir diziydi, bu sezon vasat altı olmuş. İzlerken pek heycanlanmadım. Onun dışında 12 monkeys diye bir dizi izliyorum, mekan-zaman paradoksunu sevenlere öneririm.Filmine göre daha farklı ama güzel ilerliyo
Aynen. 3.sezon 2yle aynı zaten ve daha yavaş giriyorlar konuya.2 sezonunu da izledim Stranger Things'in. Kötü diyemem ama konuda bir gelişme yok. Aynı konuyu farklı şekilde işleyip önümüze koyuyorlar gibi. 3.sezonu da izlemeyi düşünmüyorum.