Durum tam olarak bu.
Durum tam olarak bu.
OZ 4x4 spoiler;
Shirley'nin idam sahnesi çok etkileyiciydi. Şok oldum. Cidden sağlam sahneydi.
Onunla beraber ben de kasıldım. Büyük iş gerçekten.Kasıla kasıla ortalarda gezerken darağacını görünce su koyvermesi ölüm anını iyi betimlemişti. Şairane bir ölüm isterken ölümün korkutuculuğunu gözardı etti.
Beni en çok etkileyen ilk idam sahnesiydi. Adamın adını unuttum. O anki insan psikolojisini düşündüm de ne yapardım bilemiyorum. Öleceğin zamanı bilememek büyük nimet.Onunla beraber ben de kasıldım. Büyük iş gerçekten.
Beni en çok etkileyen ilk idam sahnesiydi. Adamın adını unuttum. O anki insan psikolojisini düşündüm de ne yapardım bilemiyorum. Öleceğin zamanı bilememek büyük nimet.
Böyle bir hapishane dizisi yapamazlar daha. Her bakımdan mükemmel dizi.Jefferson Kaene bahsettiğin karakter.
Aynı şekilde o da etkileyiciydi.
4x5'deyim, top 5'ime girdi.Bu kadar sürükleyici olmasını beklemiyordum. Üç büyük HBO dizisinin ilk halkasına puanım 10/10. Six Feet Under ve Sopronos kaldı geriye, onları da aradan çıkaracağım.Böyle bir hapishane dizisi yapamazlar daha. Her bakımdan mükemmel dizi.
Six Feet Under herkese hitap eden bir dizi değil, çok yavaş ve aşırı depresif. İnsanın modunu acayip düşürüyor izlerken. Sopranos da yavaş başlıyor ama birkaç bölüm dayandıktan sonra günde 3-4 bölüm izlemeden bırakmıyosun.4x5'deyim, top 5'ime girdi.Bu kadar sürükleyici olmasını beklemiyordum. Üç büyük HBO dizisinin ilk halkasına puanım 10/10. Six Feet Under ve Sopronos kaldı geriye, onları da aradan çıkaracağım.
O tarz dizilerde kriterim sürükleyicilikten çok duygu yoğunluğu/iyi verebilmesi. Six Feet Under bunu sağlıyorsa güzel.Six Feet Under herkese hitap eden bir dizi değil, çok yavaş ve aşırı depresif. İnsanın modunu acayip düşürüyor izlerken. Sopranos da yavaş başlıyor ama birkaç bölüm dayandıktan sonra günde 3-4 bölüm izlemeden bırakmıyosun.