Buna bile gey ve lezbiyen eklemesi yapmışlar. Adamlardan kaçmıyor.Netflix yapımları içerisinde hoşuma giden After Life ve Marco Polo var sadece. Gerisi gey. Meah.
Dark ve Mindhunter dışı aşırı beğendiğim bir yapımı yok Netflix'in.Netflix yapımları içerisinde hoşuma giden After Life ve Marco Polo var sadece. Gerisi gey. Meah.
Kore dizileri candır. Yokluk zamanında iyi gidiyorlar.Arthdal Chronicles izliyorum fena değil. Bölüm süreleri uzun geliyor biraz ama Kore dizilerinin geneli öyleymiş galiba.
Aynen baya iyi dizi. Izlerken çok eğleniyordum. Sonraki sezonları da güzel.Komedi dizisi arayan varsa Misfits'in ilk 2 sezonunu izleyebilir baya iyi
Ahahhaa bu hangi bölüm ya valla merak ettim. Hiç izlemedim ama bu bölümü kesin izlerimÇocuklar, Rus üssünü basıyor ya, bundan ötesi yok herhalde. İyice çocuk dizisine çevirmişer olayı.
Bazı özelliklerini Türk dizilerine benzettim ben. Fakat önemli bir olay olduğunda koydukları dramatik sahne geçişi efektlerine asla alışamayacağım.Kore dizileri candır. Yokluk zamanında iyi gidiyorlar.
Günümüzdeki çoğu Türk dizisi Kore'den çakma zaten.Bazı özelliklerini Türk dizilerine benzettim ben. Fakat önemli bir olay olduğunda koydukları dramatik sahne geçişi efektlerine asla alışamayacağım.