Diziyi baştan sona iki kere bitiren biri olarak başka hayranları görmek beni mutlu ediyor :TX-files bağımlısı oldum. Muazzam.
Diziyi baştan sona iki kere bitiren biri olarak başka hayranları görmek beni mutlu ediyor :TX-files bağımlısı oldum. Muazzam.
originals patladı kardeşim piyasada yokThe vampire daires, the orginals, game of trons, bağımlısı oldum.Tabi favorim the vampire Diaries 8.sezonda gözlerimi kırpmadan izliyorum.
Ben internetten izliyorum kardesim 3. Sezondayım 4. Sezon olarak diyorsan eğer o daha çıkmadıki piyasada olsunoriginals patladı kardeşim piyasada yok
4. sezonu diyorum ya iptal olucakmış ya da 2017 ocak ayında başlıcakmış ama garanti olan şey son sezonu olucakBen internetten izliyorum kardesim 3. Sezondayım 4. Sezon olarak diyorsan eğer o daha çıkmadıki piyasada olsun
Evet aynen vampir günlükleride öyle görünüyor lan somerhalder de ayrılacakmış yani tek one piece kaldı vizeler bitsede izlesem.4. sezonu diyorum ya iptal olucakmış ya da 2017 ocak ayında başlıcakmış ama garanti olan şey son sezonu olucak
Poyraz ile Ayşegül'ün baş başa atarlı zırlamalı sahneleri olmasaydı iyiydi. Liselilerin Romeo ve Juliet'ini izler gibi hissediyorum o sahnelerde. Gel gör ki Youtube'da en çok o sahneler izleniyorSon 1 haftadır Poyraz Karayel izliyorum nerdeyse bitirdim sayılır. Bugünde Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli altın kelebek ödülü almışlar. Sevindim onlar adına Geç keşfettik diziyi ama böyle diziler yapılması güzel ülkemizde
Aynen ama o da Allah'ın emri artık Türk dizisi sonuçta Şuan 48'deyim umarım konu bozulmuyordur.Poyraz ile Ayşegül'ün baş başa atarlı zırlamalı sahneleri olmasaydı iyiydi. Liselilerin Romeo ve Juliet'ini izler gibi hissediyorum o sahnelerde. Gel gör ki Youtube'da en çok o sahneler izleniyor