kao.one
Güzel bir diziHelix adında yeni bir dizi başladı. Gerilimi çok yüksek, ilginç bir konusu var. İzlemenizi öneririm.
ben böyle bir hastalık bulaştırma yöntemi görmedim
Güzel bir diziHelix adında yeni bir dizi başladı. Gerilimi çok yüksek, ilginç bir konusu var. İzlemenizi öneririm.
Güzel bir diziben böyle bir hastalık bulaştırma yöntemi görmedim
İlginç. Cinsel yolla olmasını anlarım, içgüdüseldir ama o ağız olayı saçma geldi bana. Hadi insanlarda onuda anlarımda, fareler bile öpüşüyor.
evet 3. bölümde baya bir aksiyon olacak gibi fragmanda öyle gözüküyor maymunda o kadını öpmeye çalışıyormuş demek ki
Japon doktordan ilk gözüktüğü sahnede kıllanmıştım. Onda ne gibi bir virüs çıkacak acaba. Jules'da yalan oldu. :/
Bu sezon gerçektende güzel şuan ara da , bu çarşamba çıkıcak tam zamanında güncele gelmişsin nerdeyse..5. sezon kadar kaliteli bu sezon..Supernatural 8.sezonu bitirdim. Dışkı gibi 2 sezondan sonra meleklerin öyle düşüşüyle bir umutlandım ha.. Crowley'i oynayan aktör ise aksanı ayrı bir olay da oyunculuğu çok iyi sezon finalinde ben hissettim lan yalnızlığını,sevgi açlığını çocukluğuma falan mı insek .s.s
İlgili sahne.
[video=youtube;3hx_lcdrhhA]http://www.youtube.com/watch?v=3hx_lcdrhhA[/video]