Unknown
The Strain , Gotham , Helix , Penny Dreadful , Klondike , Legends ilk bakışta ilgimi çeken bunlar bakalım nasıl olacaklar.
Chuck tan daha çok Person of interest teki makineyi adamın kafaya yerleştirmişler gibimarvel tv sektörünüde ele geçirmenin yolunda bence ^^
legendsi merak ettim en çok aralarında birde dün intelligence diye dizi çıktı izleyen oldu mu bilemem ama bana chuckun level atlamış dizisi gibi geldi, pek sarmadı yani
Kafasında süper bilgisayar çipi bulunan uydu, internete, telefon yani her cacığa erişebilen istihbarat ajanı ile ilgili. Dizinin adı kablosuz adam olsaydı güzel olurdu.marvel tv sektörünüde ele geçirmenin yolunda bence ^^
legendsi merak ettim en çok aralarında birde dün intelligence diye dizi çıktı izleyen oldu mu bilemem ama bana chuckun level atlamış dizisi gibi geldi, pek sarmadı yani
Abi adamlar direk Tony Stark'ın Jarvis'i kafasına yerleştirmişlerChuck tan daha çok Person of interest teki makineyi adamın kafaya yerleştirmişler gibi
Ne varsa eskilerde var.Ceketinin cebine çekirdek koyup çitleyerek uzaylı kovalamak Mulder adamım ya ben FBI ajanı olsam aynı o adam olurdum