arrow var bıçak değil ama ok ve yay sayılır mı bilmem gerçi beni baydı arrow ama çokta kötü değildiBiri bana kılıçlı, bıçaklı dizi önersin gençler. Ispartaküs, Geym of Tıronıs, Vaykingmişsiniz ( Türkçede Vikings ) gibim gibim.
Öyle silahtır, sınaypırdır yok kapıdan girdim uzaydan çıktım felan öyle istemiyorum.
Camelot vardı o tarz hatırladığım akıbeti nedir bilmiyorum da bir bak istersen.Biri bana kılıçlı, bıçaklı dizi önersin gençler. Ispartaküs, Geym of Tıronıs, Vaykingmişsiniz ( Türkçede Vikings ) gibim gibim.
Öyle silahtır, sınaypırdır yok kapıdan girdim uzaydan çıktım felan öyle istemiyorum.
Bir dizi ilk iki bölümden nasıl saçmalar Önyargılı bir insan olduğunu düşünmeye başlıyorumbu arada helix dizisi daha ilk bölümden biraz saçmaladı bence dizinin sonlarına doğru sıkılmaya başladığım hatta
Camelot vardı o tarz hatırladığım akıbeti nedir bilmiyorum da bir bak istersen.
Bir dizi ilk iki bölümden nasıl saçmalar Önyargılı bir insan olduğunu düşünmeye başlıyorum
İzlemedim ben ancak bakıcam boş bir zamanım olunca merak ettim bu kadar olay olan neymişağızdan ağıza hastalık geçirme nedir ferit bi açıklasana senaristin öpüşme fetişi mi vardır nedir çözemedim orayı
ağızdan ağıza hastalık geçirme nedir ferit bi açıklasana senaristin öpüşme fetişi mi vardır nedir çözemedim orayı
İşin kötü yanı çok çabuk bitiyor Bu akşamdan sonra 1 sene daha bekle işin yoksa :/Sherlock çıksın ya 2. bölümü yeni izledim, yok böyle bir dizi.
Oyunculuklar, görsellik ve konusuyla gerçekten en iyi dizilerden biri.
Haftada 1 çıkıp türk dizilerine benziyeceğine 1 yılda çıksın 3 kere çıksın.Türk dizilerini izlemeye başlamadan suçlunun kim olduğunu anlıyorsunİşin kötü yanı çok çabuk bitiyor Bu akşamdan sonra 1 sene daha bekle işin yoksa :/