Tarih bölümü öğrencisiyim, muhatabım olan bir konu olsa bile dizinin dandikleştiğini görmemek bakış açısıyla ilgili bence, bir sürü konu varken aşk meşk olaylarına dalmaları ve aynı şeyleri tekrarlamaları bana abes geliyor, en kötü gemi yapımı ile ilgili bilgi verseler veya Kızıl Eric'den kesitler verselerdi yinede heyecanlandırıcı olurdu... Athelstan ve Lagerthanın sevişme sahnelerini çekeceklerine bahsettiğim şeyler hakkında ufak tefek bilgiler verseler daha doyurucu olurdu ve biraz da savaş sahnelerini daha akıllıca yapmaları gerekiyor, çünkü gerçekten Ortaçağ seviyesine bakıldığın da muazzam savaş taktiklerine sahip İngiliz ve Vikingsler.Vikings'i muhatabı olmayan pek beğenmez. Lisedeki tarih derslerinde uyuklayan tiplerdenseniz hiç başlamayın, hüsrana uğrarsınız.
Öte yandan mitolojiye, İskandinav, Anglus, Sakson ve Kelt kültürüne ilgi duyanlar, Viking istilalarını ve dönemin politik gelişmelerini, günlük yaşam ve sanatını merak edenlerin oldukça beğeneceği mütevazi ve başarılı bir dizidir.
Hele aksiyon, savaş, entrika, aşk, intikam falan arayan hiç izlemesin. Dizi, Ragnar, Björn ve Ragnar'ın iki savaşçı karısının efsanesini işliyor ki bunlar İskandinav tarihi ve edebiyatında çok önemli yer tutan insanlar.
Hiç bulaşma zar zor ilk sezonu bitirdim.The 100 nasıl bir dizidir?
İzlemediysen eğer Lost Room izleyebilirsin. 3 bölüm falandı zaten. Çerezlik dizi ancak konusu kafadan 4 sezonluk.The 100 nasıl bir dizidir?
Tamamdır saolasın. Yeni bir dizi arıyorum. :/ Şuanlık biriken Family Guy ile idare edicem..Hiç bulaşma zar zor ilk sezonu bitirdim.
Ben bunu film sanıyordum ciddi bir şekilde Star da izlemiştim.İzlemediysen eğer Lost Room izleyebilirsin. 3 bölüm falandı zaten. Çerezlik dizi ancak konusu kafadan 4 sezonluk.
Ben de Starda denk gelenlerdenim. Starda 6 bölümü 3 film gibi yayınlamışlardı hatırladığım kadarıyla. Senaryo çok orjinal film olarak bile sırıtmıyor.Tamamdır saolasın. Yeni bir dizi arıyorum. :/ Şuanlık biriken Family Guy ile idare edicem..
Ben bunu film sanıyordum ciddi bir şekilde Star da izlemiştim.
Yarım yamalak izlememe rağmen konusu hoşuma gitmişti. Belki bir ara tekrar izleyebilrim.Ben de Starda denk gelenlerdenim. Starda 6 bölümü 3 film gibi yayınlamışlardı hatırladığım kadarıyla. Senaryo çok orjinal film olarak bile sırıtmıyor.