Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Last Man güzel başladı.İlk 3 bölüm beklentimi karşıladı.Ama kalan bölümlerde bu kadar eğlendirmeyecek gibi hissediyorum.

Shameles 5x8 de
Şu Lip okulu bitirsin lan.Kesin bişe olacak bırakmaz zorunda kalacak okulu ama,aralarından biri kurtulsun bari.
 
Vikings'i muhatabı olmayan pek beğenmez. Lisedeki tarih derslerinde uyuklayan tiplerdenseniz hiç başlamayın, hüsrana uğrarsınız.

Öte yandan mitolojiye, İskandinav, Anglus, Sakson ve Kelt kültürüne ilgi duyanlar, Viking istilalarını ve dönemin politik gelişmelerini, günlük yaşam ve sanatını merak edenlerin oldukça beğeneceği mütevazi ve başarılı bir dizidir.

Hele aksiyon, savaş, entrika, aşk, intikam falan arayan hiç izlemesin. Dizi, Ragnar, Björn ve Ragnar'ın iki savaşçı karısının efsanesini işliyor ki bunlar İskandinav tarihi ve edebiyatında çok önemli yer tutan insanlar.
Tarih bölümü öğrencisiyim, muhatabım olan bir konu olsa bile dizinin dandikleştiğini görmemek bakış açısıyla ilgili bence, bir sürü konu varken aşk meşk olaylarına dalmaları ve aynı şeyleri tekrarlamaları bana abes geliyor, en kötü gemi yapımı ile ilgili bilgi verseler veya Kızıl Eric'den kesitler verselerdi yinede heyecanlandırıcı olurdu... Athelstan ve Lagerthanın sevişme sahnelerini çekeceklerine bahsettiğim şeyler hakkında ufak tefek bilgiler verseler daha doyurucu olurdu ve biraz da savaş sahnelerini daha akıllıca yapmaları gerekiyor, çünkü gerçekten Ortaçağ seviyesine bakıldığın da muazzam savaş taktiklerine sahip İngiliz ve Vikingsler.
 
Better Call Saul x 06

Efsane bölüm olmuş.

Mike reyizin geçmişini ve yaşadıklarını öğrenmiş olduk.Hikayesi çok sağlamdı.Bb'de tam bir sır perdesiydi bu adam şimdi izleyince çok farklı bir keyif veriyor.Saul da hafiften bildiğimiz tarzına doğru yol alıyor bakalım bombayı nasıl patlatacak.
 
Vikings Sezon 3 Bölüm 4:
Biraz yavan bir bölümdü, fazla hareket yoktu. Cinsel sahneler fazla göze batmaya başladı bu sezon, hadi hayırlısı artık!..
Prenses'in nasıl kimsenin haberi olmadan kadehlere zehir koyduğu da ayrı bir olay zaten. Hani bunları deneyen eden yok mu. Orada 3 tane kral bir tane earl, prens ve prenses vs. bir ton yüksek kademeden insan var bir de. ilginç bir durum açıkçası.
Siggy'nin iki oğlanı kurtardıktan sonra niye kendini dışarı atmadı orasını tam şeetiremedim ama neyse. Rollo geri dönüp haberi alınca bakalım neler olacak.
Harbard (gri sakal) nam-ı diğer Odin, Aslaug'u tohumuyla doldurduysa, buyurun cenaze namazına. Ragnar öğrenecek mi orası da var tabi.
Lagertha ve Lothbrok'lara karşı birleşen ufak çaplı müttefikler ne kadar ileri gidebilecek bekleyip görelim, bu arada yanlış anlamadıysam son sahnelerde Lagertha'nın Wessex'te kalacağına yönelik bir ifade kullanıldı.
Ve Floki, kendini adadığı davada ne kadar dayanacak merakla bekliyoruz...
 

Unknown

Ben de Starda denk gelenlerdenim. :D Starda 6 bölümü 3 film gibi yayınlamışlardı hatırladığım kadarıyla. Senaryo çok orjinal film olarak bile sırıtmıyor.
Yarım yamalak izlememe rağmen konusu hoşuma gitmişti. Belki bir ara tekrar izleyebilrim. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık