ben yorumuna katılıyorum kaku alabilir daz bonesu, bunu tartısmam, sonucta hersey mangakanın elinde,ama asuraya baglanması mantıklı degil.çünkü asura tekniginde zoro, tekkai modundaki kakuyu kesmediki normal bir zoanı kesti ? aynı saldırının daz bones kendini mihawkın kesisine yaptıgı gibi savunurken işe yarıyacaganın garantisi ne ? anlatmaya calıstıgım bu, yani pek ala daz bonesda alabilir bu vsyi.
kaku süper insan olmus ama,daz bones meyveyi yedigi anda,o da direk süper insan olmus.tekkaisi kakunun konsantrasyonuna baglı, ama daz bonesda bu otomatik var. üstelik; karsı hamlede zararda verebilir,shigan işe yaramıyacak,daha lastigi delemiyor,hareket kabiliyeti üstünlügü olsa bile,tek sansı kakunun, rankyakusunun daz bonesu kesip kesmiyecegi...ha e.oda der keser tamam alır. bana göre kesemez gibi geliyor,çünkü mihawkın luffyi öldürmek için yolladıgı kesişlerden birini cok kolay durdurdu daz.kakunun kılıc ustalıgı zoro gibi degil,çeligin nefesini duyacagının garantisi yok,zoro komple bir dövüscüyü asabilmek için gücü katlandı.daz bones ise meyve tabanlı bir dövüscü... celigi kesebilen herkez onu keser.ama kakunun kesiceginin garantisi yok bence.