Kaku ağlatır. Daz Bones logia gibi her yerini çelik yapamıyor. Büyük handikap. Kaku'ya karşı kazanma ihtimali yok bence.
supa supa no mi meyvenin her yerini çelige çeviriyor
bu vsde bariz bir olasılık her seyi degiştiriyor.kaku çeligi kesebilirmi kesemezmi ? eger keserse, yener daz bonesu,yok kesemezse, galip daz bones olur.
benim izlenimime göre daz bones, kakuyu yener.çünkü rankyakuyla çelik plakayı kesen bir adam var, ama o lucci ve gücü kakunun 2 katı,ha su kuleyi kesen saldırısına, yani amane dachiye yakalanırsa, bence oda kesebilir daz bonesu, ama yinede kollarıyla karsıladıgında daz hasarı aza indirgicektir.üstelik herkez bizim zoro gibi mal mal bakmaz
soru,kamie ve geppo hareket kabiliyeti olarak kakuya büyük avantaj saglar, ama dazın savunması asılmadıgı sürece anlamı yok. üstelik tekkaiyi hareket halinde kullanabilen tek kişi jyabura,yani kaku bunu yapamaz ve ben dazın bazı saldırılarının bu tekkaiyi kırabilecegine inanıyorum.üstelik shigan ve rankyaku gibi rokushikinin saldırı teknikleri dazı etkilemiyecektir.daha lastik adamı gecemiyor sigan mesela,çelikten adam onlara ters gelir.muhtemelen tüm güc seviyelerinin ortalamasını alırsak birbirlerine yakındırlar, ama daz bonesun meyve gücünün ona verdigi katkıyı gözönüne alırsak, bu vsde yüzde 51 daz bones diyorum.
dipnot; busoshoku haki ögrenmiş ve çeligini hakiyle dolduran bir daz bones muazzam bir adam olucaktır.ve jozunun bir altında,dengeli bir biçimde; en güclü savunma ve saldırı yapabilen karakterler arasına katılacaktır bence