Benim tahminimce o kırmızı kol,Crown Clown. Nea'nın silahı. Bir panelde Nea kanlar içinde duvara yaslanmıştı hemen yanında da kılıcı vardı.Bizim oğlan Allen eli akuma eli ya o nasıl olmuştu? Bende kont onu çevirdi sanıyordum.
Benim tahminimce o kırmızı kol,Crown Clown. Nea'nın silahı. Bir panelde Nea kanlar içinde duvara yaslanmıştı hemen yanında da kılıcı vardı.Bizim oğlan Allen eli akuma eli ya o nasıl olmuştu? Bende kont onu çevirdi sanıyordum.
Ya valla kafam patladı, aylık çıksa Attack On Titan gibi tadından yenmeyecek çünkü bölümler cidden müthiş güncel hali 244 demi ?Benim tahminimce o kırmızı kol,Crown Clown. Nea'nın silahı. Bir panelde Nea kanlar içinde duvara yaslanmıştı hemen yanında da kılıcı vardı.
Ah birde sen bana sor. Şu olayları hatırlamak,karıştırmamak için arada açar okurum.Ya valla kafam patladı
Keşkee....aylık çıksa Attack On Titan gibi tadından yenmeyecek çünkü bölümler cidden müthiş
Aynen.güncel hali 244 demi ?
Ohoo bunlar ikiz olmayı bırak insan bile değiller, tek kişiler katarina bunların ruhlarını ikiye bölmüş, ilizyon olmuşlar. Mana Nea nın ruhunu yemiş, milenyum kontu ben olacam diyor, masumiyeti ben yok edeceğim diyor. Kont olan Mana Neayı yiyip dönüşmüş, sonra Nea Mananın kafasında sürekli Manayı patlatıyor. Ben öyle anladım.https://mangadenizi.com/manga/dgrayman/220
Bu bölümde aynanın içindeki kişi Nea. Aslında Nea,Mana'nın kafasını patlatmıyor mu ?
Hocam naptınOhoo bunlar ikiz olmayı bırak insan bile değiller, tek kişiler katarina bunların ruhlarını ikiye bölmüş, ilizyon olmuşlar. Mana Nea nın ruhunu yemiş, milenyum kontu ben olacam diyor, masumiyeti ben yok edeceğim diyor. Kont olan Mana Neayı yiyip dönüşmüş, sonra Nea Mananın kafasında sürekli Manayı patlatıyor. Ben öyle anladım.
Çok güzel yorumladım xdHocam naptın
İyi bir ara 8 sayfa çıkıyordu xdBölüm yaklaşık 15 sayfa olacakmış.
Ben o zaman güncel değildim sanırım. İyi sabır varmış sizde.Çok güzel yorumladım xd
İyi bir ara 8 sayfa çıkıyordu xd