Şiddetle ediyorum. Hemen işi gücü bırakıp başla,tarihin en iyi shonenlerinden birisidir. İlk önce animesini izle,sonra mangasını baştan oku bunu tavsiye ederimBu seriyi tavsiye eder misiniz?
Teşekkürler tavsiye için. Animesi kaliteliyse ondan başlarım o zaman. Mangası düzensiz mi çıkıyor peki?Şiddetle ediyorum. Hemen işi gücü bırakıp başla,tarihin en iyi shonenlerinden birisidir. İlk önce animesini izle,sonra mangasını baştan oku bunu tavsiye ederim
Mangakanın hastalığından dolayı 3 ayda 1 bölüm çıkıyor maalesef.Teşekkürler tavsiye için. Animesi kaliteliyse ondan başlarım o zaman. Mangası düzensiz mi çıkıyor peki?
Üzücü bir durum. En azından öyle yada böyle bölüm geliyormuş önemli olan o.Mangakanın hastalığından dolayı 3 ayda 1 bölüm çıkıyor maalesef.
İyi seyirler.Başlıyoruz bakalım.
İki bölüm izleyebildim ve hoşuma gitti başlangıcı. Serinin atmosferi hoş, 19. yüzyıl sonlarını dönem olarak severim zaten. Akuma konsepti iyi düşünülmüş ruh ve makine gibi iki farklı kavram birleşince değişik bir tasarım çıkmış ortaya. Umutsuzluk barındırması da duygusallık katmış işin içine. Mark ve Claire'ın hikayesi hüzünlendirmeyi başardı çok kısa görmemize rağmen.@Sodex 1. bölümü nasıl buldun ?